AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 24 wrz 2006, 23:18

goofii pisze:Wlasnie troche mnie zdziwily slowa Spala w sumie nie ogladalem wiekszosci 1 polowy bo sie spoznilem ... ale w 2 polowie Roma miala totalna przewage i panowala nad wszystkim co sie dzialo na boisku ... bardzo ladnie w srodku klepali itd
Az mi sie nie chce wierzyc zeby ta sama Parma byla wstanie w 1 polowie w jakims stopniu zagrozic Romie ... no ale skoro Spaletti Luciano tak mowi to cos musi w tym byc
Też nie oglądałem meczu od poczatku bo spóźnili się z transmisją, wcześniej leciała liga Chińska, tyż w nogę :P Ale jak juz się połączyli to wygrywaliśmy 1:0 i... zbyt wiele się nie działo. Co prawda kontrolowaliśmy przebieg meczu, do ataku rzucać się nie trzeba było (było 1:0), Parma była w letargu, no ale mogło to wyglądać lepiej jeśli chodzi o strzały na bramkę. Pod koniec I połowy poszła jedna nasz akcja prawie zakończona bramką, a po chwili z kontry nastąpił cios decydujący na 2:0 i koniec tej części meczu. Ale jak pisałem kilka chwil przed strzeleniem na 2:0 nic wielkiego na boisku się nie działo. II połowa to już inna bajka... i wiemy jak się to zakończyło. Ale żeby powiedzieć że Parma choćby w I poł. grała lepiej... :badziewie: Jak wiadomo mecz z ławki ogląda się nienajlepiej :P
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2006, 23:52 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”