Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 24 wrz 2006, 23:41

Lech dzisiaj jedynie zremisował z liderem OE GKS BOT Bełchtów. Na wyróznienie zasługuje fakt, ze Franz zaufał dzisiaj Kikutowi :arrow: zawodnikowi, ktory był jednym z najlepszych z nieistniejacej juz AMICI Wronki. Jak dla mnie zagrał bardzo dobre zawody mial dwie siwietne sytuajce, do tego był widoczny, duzo biegał, odbierał, strzelal z dystatnus. Sens teraz przybycia Zajaca do Lecha dla mnie nie istnieje. Naprawde zal mi go było jak Smuda nie widzial dla niego miejsca nawet na ławce. Teraz mam ndzieje, ze to sie zmieni. Kolejnym narazie niewypałem jest Quinteros, podobno inkasuje naprawde spora kase, a nic nie wnosi do druzyny.Jesli tak ma wygladac rezyser KOLEJORZA to słąbo nas widze na zakonczenie. Coraz lepiej za to gra nasza defensywa, choc środke mnie nadal nei przekonuje :arrow: Drzymnont jakis niepewny, Bosy wydaje mi sie słąby fizycznie, wolny. Linia napadu przed sezonem mogła na papierze naprawde wojowac w gazetach w realiach to słabo wychodzi Reiss jeszcze prezentuje sie dobrze, ale gdzie reszta. Pitry zaginal w akcji, do tego Franz wali go na skrzydła. Podobnie Wchowicz, Zaki to juz napewno skrzydłąowy, Jacka widuje tylko na plakatach. Moze warto dac sie pokazac Sobczakowi... i temu Bonjour.

Jednak ciekawe wiesci ida kierunkiem Lubin-Poznan. Prawdopodobnie w zimie Lech ostro zajmnie sie sprawa Lobodzinskiego, Chałbinskiego i Iwanskiego. Dla mnie jesli zaden z napastnikow nie dostosuje sie do poziomu sonajmniej Reksia to uzasadnony jest jedynie transfer Michała. Reszta zbedna. Na pozycje Iwanskiego mamy podobnie grajacego Murawskiego i w koncu tego Peruwianczyka, choc on przy takiej grze zimy moze nie doczekac. Z koleji na prwaym skrzydle to juz swego rodzaju bedzie przesada Zajac, Zaki, KikuT i teraz Lobodzinski. Moze tez sprzedadza gdzies Zajaca, albo zrobia wymiane Murawski :arrow: Iwanski, Zajac :arrow: Lobodzinski na to bym sie zgodzil oczywiscie z nasza doplata... Wazne takze fakt, ze dzialacze Zagłebia stawiaja sprawe jasno, jesli Zagłebie nie bedize osiagało pokładanych celów, a raczej po odpadnieciu z pucharó jzu takich nie osiagnie dojdzie do zmian i sprzedazy najwyzej wycenianych zaowdnikow, aby pokryc straty...Oczywiscie trio napewno nie odejdzie, ale dwojka jest bardzo mozliwa, a z kasa poraz pierwszy od dawien dawna w Poznaniu jest dobrze....

Wróć do „Polska”