Bukmacherski Puchar Userów

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 24 wrz 2006, 23:46

Yukasz – mawik 2:0

Analiza i krótki opis meczu: :P
Po ostatniej klęsce przyszła kolej na zwycięstwo :jupi: No ale, właśnie jest jedno duże ALE - forma nie zachwyca i pozostawia duuużo do życzenia. Chyba przez pomyłkę II trenerem u mnie w zespole jest Capello bo gram jak Juve zwane Realem - niby wygrywam choć nie zawsze ale to cały czas nie to. Dziś pierwszy strzliłem bramkę i się cofnąłem. Mawikowi pozostał dzisiejszy mecz - miało być zwycięstwo Marsylii i ja widząc że wiele osób też stawia na ten zespół myślałem że nasz pojedynek znowu jak na OT zakończy się remisem 2:2. Na szczęście była niespodzianka i mecz wygrało Nantes a ja wraz z nimi. Nie ma co muszę zatrudnić Spalettiego bo daleko na tym wózku nie zajadę :P Zaś to że znowu jestem samodzielnym liderem świadczy tylko o tym że nasza grupa nie ma na razie wielkiego zespołu (choć Łukasz wraca do formy z poprzedniej edycji - 3 wielkie zwycięstwa z rzędu) i jest wyrównana. Dzisiejsze cenne zwycięstwo bardzo bardzo się przydaje i pozwala z optymizmem patrzeć na zbliżające się pięć trudnych a zarazem decydujących spotkań.

Dzięki mawik za mecz :!:

Dzięki modzi za przeczytanie posta :P

Kto przeczytal ten przeczytal :> //niedoszły pogromca kanonierow

Lobuz zbeszczescil moj wpis :roll: :rozga:

:lol: // fieldy

nie krępujcie się, możecie sobie rozmawiać // Yukasz :lol2:

zarzuć jakims ciekawym tematem // fieldy
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2006, 0:04 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Bukmacherka”