AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: goofii » 25 wrz 2006, 0:57

Rosi :arrow: moj faworyt jesli chodzi o ostatni rzut mlodych wilkow z Trigorii :twisted: ... wierze w niego bardziej niz w Okake :wink: Mimo mlodego wieku juz zaliczyl kilka wystepow w 1 skladzie ... i to czasami pogrywal ze hoho :P
Przede wszystkim silny fizycznie , wyskoki i znakomicie przygotowany motorycznie. Do tego naprawde niezly drybling i calkiem niezle dosrodkowanie co jeszcze szczegolnie wazne grajac skrzydlowego :twisted:
Czytalem kiedys ze Spal widzial go w zeszlym sezonie bardziej jako obronce :roll: nawet probowal go wystawiac, chyba w meczu z Parma na wyjedzie w zeszlym sezonie ... ale wedlug mnie zdecydowanie lepeij wypada w pomocy ... bo narazie nie jest jeszcze do konca tak ograny i pewny w swoich zagraniach zeby grac na obronie.
Ciekawe czy Spal po tym jak go przez ten sezon uksztaltuje pilkarsko bedzie chcial go wypozyczyc zeby sie ogral i posmakowal gdzies gry co tydzien przez 90 minut bo wydaje mi sie ze zyskal by na tym sam pilakrz. Wiadomo ze narazie sie musi uczyc pod okiem Spala oraz podpatrywac najlepszych z Romy, ale przychodzi taki czas ze treningi juz nie wystarcza zeby sie rozwijac i potrzeba bedzie zaczac grac :twisted: a po sezonie wroci jak Aquilani i bedzie mozna mu szukac miejsca w pierwszej 11 na tsale :twisted:

BTW Cassetti mnie dzis jakos nie zachwycil ... troche mu brakuje do Panucciego a przeciez ma juz 29 lat i jakos mocno sie nie rozwinie. Niby gral poprawnie ale bez fajerwerkow ... w ofensywie tez nie blyszzczal jak to zwykl Christian :roll:

Wróć do „Włochy”