Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 25 wrz 2006, 1:48

Liverpool - Galatasaray 1
Tu mam taką wizję :P - Liverpool traci bramkę, wali głową w mur i albo wyrównuje albo przegrywa. Jak napisał fieldy ten (pi pi) Benitez może wystawić jakieś rezerwy :roll: Mimo wszystko Anglicy są faworytem. Nie wiem czy dobrze kojarzę ale wydaje mi się że kilka lat temu kofrontacja u siebie z Turkami (nie pamiętam czy była to Galata) miała właśnie taki przebieg i nie zakończyła się zbyt dobrze. Macie dostęp do teczek Liverpoolu aby potwierdzic/obalić moje skojarzenia :?:

A i tak pewnie Liverpool wygra 2/3:0 :D

PEWNIAK/ wg mnie :!: watpie zeby teraz graly rezerwy - w sumie trudno tak okreslic 11Liverpoolu w ktorej zawsze sa mniejsze lub wieksze rotacje :!: powinni wygrac zwlaszcza ze ta grupa wcale taka slaba nie ejst :!: //c.

Chyba też warto zastanowić się nad Lyonem X2 lub nawet 2. Tak wiem że Steaua jest nadspodziewanie silna ale ostatnio jakby miała zadyszkę - remis u siebie z Rapidem, porażka z Dinamem i ostatnio wygrana z jakąś Glorią. A w lidze tracą już 7 pkt do Dinama. Zaś Lyon w tym roku powinien zaskoczyć w LM i nie powinien przegrać z powiedzmy sobie szczerze słabszym rywalem :wink:

mecz podwyzszonego ryzyka, zwaz na to ze Rapid i Dinamo to rowniez znaczace sily w rumunskim footballu, wiec z forma Steaua moe nie jest tak zle - wydaje mi sie, ze to bedzie najciekawszy mecz z calej kolejki :!: //c.

A co na to ten drugi :?: :P // autor postu

ten drugi sie czai, uderzy w najmniej oczekiwanym momencie :!: // c.

nie wywołujcie wilka z lasu, bo się pojawi i co zrobicie ? // wolf

ja wezwalbym czasowstrzymywacza :wink: // c.

Wróć do „Bukmacherka”