FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 27 wrz 2006, 15:49

Ja tylko tak chcialem nawiazac do tego ostatniego wejscia Savioli w meczu z Valencją ...
Wejscie mial bardzo dobre, a Katalonia go nadala kocha i to pokazali dajac mu takie przywitanie, ze osobicie nie pamietam takiego. Xai mial podobne po kontuzji, ale chyba nie az takie. Niggaz go nie lubi. Wiadomo czemu. Nie chciał nowego kontraktu, przynajmniej jego obnizenia. nie wiem ile mu chciano obciac....
Jednak z czasów Gasparta i wielkich kontraktow w klubie tak naprawde z takim kontraktem pozostał jedynie Saviola. Z reszta sie pozegnano, kto tak naprawde obnizył kontrakt, bo zadne z tamtejszych naszych wychowankow tyle nie zarabiał, a paczka Oranje szybko została z Barcy rozgoniona...
nie obchodzi mnie reakcja stadionowych pikników
Obrazasz ludzi chodzacych na CN, bo nie lubisz Savioli. A nazwazie ich piknikowymi naprawde jest zenujace. Wiekszosc z nich i to spora wiekszosc jest posaidaczami karnetow, a do tego te karnety wykupuja corocznie i raczej oni sa bardziej zorientowani niz ty...
Saviola popadł w niełaske nie dlatego, ze grał słabo czy nie chciał obnizyc kontraktu, bo po co go mial obnizac skoro Ryjek przyszedł sciagnał 2 non UE pozneij jeszcze jednego i stało sie jasne, ze Holender nei che Savioli w skladzie. Sama Barcelona nci nie zyskała przez nieobecnosc Pibito, bo i tak mu placila kase a gral dla innych...

Wróć do „Hiszpania”