Messi E2 Ronaldinho pisze:Wejscie mial bardzo dobre, a Katalonia go nadala kocha i to pokazali dajac mu takie przywitanie, ze osobicie nie pamietam takiego. Xai mial podobne po kontuzji, ale chyba nie az takie.
Ależ Ty jesteś bezgranicznie zaślepiony. Xavi nie miał takiego przywitania
Astranomiczny kontrakt obniżył chociażby Puyol czy Gerrard, który jednak potem odszedł. Jego postawa była jednak skrajnie odmienna niż ta Savioli i odszedł bez żadnych nawet najmniejszych zgrzytów na co nie stać Saviolę. Gdyby Javier chciał grać u nas to przedłużyłby kontrakt na nowych warunkach. Woli hajs to trudno. Wreszcie tak czy inaczej pozbędziemy się go. Ciekaw jestem kto go kupi. Jeżeli okaże się, że zgodzi się na obniżkę zarobków dopiero po wygaśnięciu obecnego kontraktu to dopiero będzie niektórzy zobaczą kim on jest. A jeżeli nie zgodzi się na obniżkę to nie wiem kto go kupi.Messi E2 Ronaldinho pisze:Z reszta sie pozegnano, kto tak naprawde obnizył kontrakt, bo zadne z tamtejszych naszych wychowankow tyle nie zarabiał, a paczka Oranje szybko została z Barcy rozgoniona...
Wyboraź sobie, że wiem jacy ludzie chodzą na Camp Nou i jak to tam wygląda i wiem to od ludzi, którzy w Barcelonie mieszkają i na mecze chodzą. Na mecze przychodzi mnóstwo rodzin z dziećmi po to, aby sobie zjeść popcorn i zobaczyć zawodników na żywo. Nie wszyscy, którzy chodzą na stadion są fanatykami Barcelony. Nie wszyscy też bili brawa Savioli a to chyba chcesz powiedzieć. Poza tym pisząc o reakcji 'stadionowych pikników' nie pisałem o wszystkich obecnych tak jak oczywiste jest, że nie wszyscy bili brawa Savioli.Messi E2 Ronaldinho pisze:Obrazasz ludzi chodzacych na CN, bo nie lubisz Savioli. A nazwazie ich piknikowymi naprawde jest zenujace. Wiekszosc z nich i to spora wiekszosc jest posaidaczami karnetow, a do tego te karnety wykupuja corocznie i raczej oni sa bardziej zorientowani niz ty...
A teraz wytłumacz mi jaki wpływ na zorientowanie w sprawach Barcy ma posiadanie karty członkowkiej klubu? Żaden. Żeby mieć kartę trzeba mieć źródło dochodu i tyle. Socio może zostać każdy. Ja też zostanę jak tylko znajdę pracę. Osobiście znam przynajmniej dwóch (z tego co teraz pamiętam) socios w tym z jednym widuję się praktycznie codziennie od dobrych paru lat. Obaj mają identyczne zdanie jak ja co do Savioli i co? To nie ma żadnego znaczenia.Messi E2 Ronaldinho pisze:Wiekszosc z nich i to spora wiekszosc jest posaidaczami karnetow, a do tego te karnety wykupuja corocznie i raczej oni sa bardziej zorientowani niz ty...
JasneMessi E2 Ronaldinho pisze:Saviola popadł w niełaske nie dlatego, ze grał słabo czy nie chciał obnizyc kontraktu
Saviola popadł w niełaskę bo Franklin jest złym człowiekiem i go nie lubi. Savioli nie możemy niczego zarzucić.
[']