Ale dlaczego porównujesz Maxiego i Ezquerro do Savioli? Przecież różni ich bardzo wiele. Maxi + Santi razem nie zarabiali tyle co Saviola. Poza tym Maxi już odszedł. Santi dostaje grosze i nie zrobił niczego co mogłoby wskazywać na to, że olewa dobro klubu. W porównaniu do Savioli. Zrozum, że do gry w Barcelonie nie wystarczą tylko umiejętności.Messi E2 Ronaldinho pisze:Bez jaj. Nie mow mi ze Maxi Lopez i Santi sa zawodnikami lepszymi od Savioli....
Dlatego, że Saviola jest piłkarzem zbędnym i przez wielu nielubianym. To chyba oczywiste. Jest za słaby na pierwszy skład? Jest. Brakuje nam rezerwowych? Nie. Poza tym do roli rezerwowego bardziej pasuje Eidur, który daje więcej możliwości niż Saviola (chodzi tutaj o specyfikę gry).Messi E2 Ronaldinho pisze:Ale to ty stawiasz Saviole jako pilkarza zbednego czy nawet nielubianego, a okazało sie wrecz przeciwnie...
Nie interesuje mnie czy jesteś pewny. Wystarczy, że ja jestem pewien a do Ciebie i tak nic nie dociera.Messi E2 Ronaldinho pisze:Nie jestem pewny co do Tarzana
Jakim cudem wyliczyłeś te 60 tysMessi E2 Ronaldinho pisze:CZyli ta wiekszosc mysle ze okolo 60 tys moze 70 witajacych owacja Savile to piknikowi kibice.
Chodzi Ci o serwisy po katalońsku, serwisy w Katalonii czy po prostu serwisy o Barcelonie? Jeżeli to ostatnie to mam dla Ciebie niespodziankę. Wypowiadam się na kilku powszechnie znanych forach o Barcelonie i już nie raz przedstawiałem swoją opinię o Savioli i tych, którzy z nim symaptyzują. Nic nowego. Nikt mnie nie zlinczował. Pewnie dlatego, że wiele osób sądzi tak samo.Messi E2 Ronaldinho pisze:Wiesz mi, ze za taka wypowiedz byłbys na katalonskich serwisach Barcy zlinczowany...
Nie byłem. A teraz zasadnicze pytanie. Jakie to ma znaczenie?Messi E2 Ronaldinho pisze:Ciekawe czy byłes na jakims meczu Barcy, pewnie nie(w Katalonii)
Messi E2 Ronaldinho pisze:Nie wiem czy Frank go lubi czy nei, ale powiedz mi Saviola obniza kontrakt, w klubie jest Rafa, Ronaldinho i Eto'o. Teraz mamy 4 non UE, ale Saviola obnizyl kontrakt, wiec LAporta wzywa Roanaldinho i oswiadcza mu " narazie przyjedz jak bedziesz maił paszport"