NIe mówię o wywaleniu na zbity pysk ale za kasę. Jak by nie było to Ronaldo nie pokazuje nic od dobrego roku. Jak już napisałem wczoraj zmarnował po mistrzowsku kilka setek kiedy miał lepiej wystawionych partnerów. Jeśli chodzi o miejsce w ataku to nie było by z tym problemów bo na szpicy może grac Raul w przypadku (odpukać) kontuzji RvN... Chodzi mi o to że za tą kasę co proponował (?) Mialn można by troszkę dołożyć i kupić Alvesa. Ronaldo nam już nie bardzo jes potrzebny. Co do Carlosa to ja go nigdy nie krytykowałem bo w przeciwieństwie do nie których gra na zbliżonym poziomie od paru lat i jest mocnym punktem. Co do Beckhama to na jego miejscu widział bym Joaquina ale jak wiadomo sprawa jest już zamknięta i nie ma co do niej wracać (ehh... szkrzydełka Reyes/Robinho - Joaqiun). Jedyną rzeczz jaka trzyma Becksa w Madrycie jest ładna buźka i miliony skośnookich fanów.RealFan pisze:Taa...Ronaldo Fuera i kto jeszcze Łypiący Salgado, Beckham, Carlos Łypiący Tak wielu gada. Szkoda, że najpierw piszą, a później myślą, albo co gorsza w ogóle nie myślą Rolling Eyes Nie mówię, że tak jest z Tobą, ale z pomysłem wywalenia "na zbity pysk" Ronaldo to przegięcie.
Tutaj można by się kłócić. Jak dla mnie tą bramkostrzelność zatracił... W zeszłym sezonie obiecywał ponad 30 bramek... ehh... w tym też tak obiecujeTo bardzo bramkostrzelny napastnik i to ze zdobytych goli należy go rozliczać. Dobra jest gruby, ślamazarny, nie drybluje itd. Od tych tekstów już bania zaczyna mnie boleć. On ma strzelać bramki, nad resztą się ewentualnie pomyśli, bo tak ruchliwy jak za najlepszych czasów nie jest dość długo i raczej już nie będzie. Niech partner z ataku biega, Ronaldo ma instynkt i to tą umiejętność niech wykorzystuje w swojej grze. Mi to wystarczy
Jeśli Ci chodzi o tą bramkę to strzelił ją tylko dlatego że zawodnik który miał go kryć ruszając do piłki złapał kontuzję.No i jeszcze jedno. Kiedy R9 daje zwycięstwa czy strzela bramki, tak chociażby w zeszłym sezonie w meczu na Camp Nou to wszyscy piszą Hala Ronaldo
Tak naprawdę to nie da się osądzić kto ma rację a kto jej nie ma więc proponował bym tego nie ciągnąć. IMHO są lepsi zawodnicy niż on, a najlepszy czas ma już za sobą.
I nigdy w życiu nie napisał bym Hala Ronaldo