FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 27 wrz 2006, 18:13

Philip Cocu obniżył pensję z ok. 6,5mln euro rocznie na 2mln
No z tym Cocu to naprawde spora przesada.
Ale dlaczego porównujesz Maxiego i Ezquerro do Savioli?
Dlatego, ze gdy była mozliwosc, ze sAviola jednak pozostanie w barcelonie oddano go znowu, a pozniej przy kłopatach sciagnieto Maxiego. Podobnie jaki sens zakontraktowac kolejnego pilkarza :arrow: Santiago skoro ma sie jednego, ktory zarabia bajonskie sum(nadal nie wiem w jakich granicach) a raczej gorszy od neigo nie jest, a i tak szans nei dostaje.
Nie interesuje mnie czy jesteś pewny. Wystarczy, że ja jestem pewien a do Ciebie i tak nic nie dociera.
Lubie jak ktos potrafi swoje racje poprzec jakims faktem, bo skad mozesz wiedziec teraz, dlaczego Saviola nie chciał obnizyc pensji, skoro nie wiesz o ile i ile tak naprawde dostaje...
Jakim cudem wyliczyłeś te 60 tys Jakiś wzór masz
Wejscie Savioli wywołało spora sensacje i w kazdej bliskiej La Liga TV to pokzaywano, ajuz na BARCA TV kilkakrotnie.
Chodzi Ci o serwisy po katalońsku, serwisy w Katalonii czy po prostu serwisy o Barcelonie?
O Barcelonie, ciekawe jakie....

Nie odpowiedziałes mi na kilka pytan, a szczegolnei te co by dało, ze Saviola obnizył by pensje skoro Frank sciagnał 3 pilkarzy bez paszportu i miejsca i tak nie było do Krolika

Wróć do „Hiszpania”