No z tym Cocu to naprawde spora przesada.Philip Cocu obniżył pensję z ok. 6,5mln euro rocznie na 2mln
Dlatego, ze gdy była mozliwosc, ze sAviola jednak pozostanie w barcelonie oddano go znowu, a pozniej przy kłopatach sciagnieto Maxiego. Podobnie jaki sens zakontraktowac kolejnego pilkarzaAle dlaczego porównujesz Maxiego i Ezquerro do Savioli?
Lubie jak ktos potrafi swoje racje poprzec jakims faktem, bo skad mozesz wiedziec teraz, dlaczego Saviola nie chciał obnizyc pensji, skoro nie wiesz o ile i ile tak naprawde dostaje...Nie interesuje mnie czy jesteś pewny. Wystarczy, że ja jestem pewien a do Ciebie i tak nic nie dociera.
Wejscie Savioli wywołało spora sensacje i w kazdej bliskiej La Liga TV to pokzaywano, ajuz na BARCA TV kilkakrotnie.Jakim cudem wyliczyłeś te 60 tys Jakiś wzór masz
O Barcelonie, ciekawe jakie....Chodzi Ci o serwisy po katalońsku, serwisy w Katalonii czy po prostu serwisy o Barcelonie?
Nie odpowiedziałes mi na kilka pytan, a szczegolnei te co by dało, ze Saviola obnizył by pensje skoro Frank sciagnał 3 pilkarzy bez paszportu i miejsca i tak nie było do Krolika