Grupa A 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 28 wrz 2006, 7:05

Typowałem i chciałem aby skład Barcy tak wygladał. Przynajmniej prawie tak, nie wliczajac Uli. Mu naprawde przybycie Thurama i Zambrotty nie posłuzyło i to bardzo. Osobiscie bym go zmienil w trakcei pierwszej połowy, a moze po 20 minutach... Barcelona nie wliczajac Bladej Twarzy zagrała grubo ponizej oczekiwan i mozliwosci. Werder zasłuzył na remis, poprostu wyciagnał wnieski ze zeszłego sezonu. Zagrali bardzo uwaznie i zdecydowanie. Mam nadzieje, ze Samuelowi nic ise nie stało, bo mecze coraz trudniejsze, a niepokojaca ilosc zawodnikow jest w słabej formie...

Co od meczu Levskiego, gospodarza zagrali bardzo ambitnie i z wiara w urwanie punktów Londynczykom. Poczatek meczu w ich wykonaniu był naprawde dobry i mieli szanse prowadzic 1-0 a nawet 2-0 jednak zabrakło im szczescia. Grali odwaznie i zdecydowanie, moze az szczegolnie odczuł to Sheva, ktoremu slad po tym meczu pozostanie na jakis czas... Jose zaskoczył wystawiajac Mikela, ale jednak ten nie zawiodł, miał wielki wkład w zwyciestwo Chelsea...A Drogba narazie usuwa w cien i to bardzo Sheve, dla niego przejscie Ukrainca do Chelsea było najlepszym bodzcem.

Po dwoch kolejkach jestesmy za Londynczykami, a miało byc znacznie inaczej i Werder i Levski we wczorajszych meczach pokazali, ze potrafi grac w pilke nozna i beda u siebie w stanie grac nawet o zwyciestwo...

Wróć do „Puchary Europejskie”