Grupa A 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 28 wrz 2006, 8:46

Messi E2 Ronaldinho pisze: Werder zasłuzył na remis, poprostu wyciagnał wnieski ze zeszłego sezonu
prawie udało ci się być obiektywnym :D
Werder zasłuzył wczoraj na wygraną :!: nie oglądałem dokładnie meczu, bo przełączałem na bezbarwne widowisko na TVP od czasu do czasu. Ale jak już przełączałem - to Werder atakował. Wiec mogły mi umknąć liczne ataki Barcy, choć szczerze w to watpię.

Werder miał dużo dogodnych sytuacji do zdobycia gola, sam Mirek Klose chyba z 3 dobre okazje zmarnował, niczym Titi głowka probował strzelić :P [choć Titi trafiał ostatnio]
Ronnie za bardzo sie nie wyróżnił, chyba, że negatywnie - bo znów marnował rzuty wolne. Zawsze mi sie wydawało, ze powinno sie grac pod zespół, aby wygrał, ale Ronnie widac bardziej dba o swoją renomę - i jak mu nie iodzie, to jeszcze bardziej chce sie pokazać i z wielkim uporem stara sie na siłe poprawić [pewnie gdyby oddał piłke komuś innemu - zespół na tym by skorzystał]
W końcówce Barca miała lekką przewage, a dokładniej jak Messi wszedł - od razu mógł strzelić bramkę, choć trafił w bramkarza, dobrze, ze później już trafił.
Z tego co zauwazyłem - Valdes bardzo dobrze bronił, chyba z 2 setki im wybronił. No i ten nieszczęsny Puyol :? szkoda - bo piłka chyba była dośrodkowana, nie uderzana bezposrednio na bramkę, więc mógł inne rozwiązanie wybrac.

Ogólnie rzecz biorąc, IMO to Werder zasłużył na wygraną, remis jest dla nich porażką, w koncu grali u siebie i do 90 min prowadzili.

Wróć do „Puchary Europejskie”