Komentatorzy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 28 wrz 2006, 12:44

Wczoraj oglądając mecz Werder - Barca na TVN Turbo nie wytrzymałem i przełączyłem na DSF :roll: Nic nie rozumiałem ale przynajmniej wiedziałem ze oglądam mecz a nie anemiczną interpretację obrazu Matejki przez Wołka. On nawet nie nadaje się aby recytować wiersze bo nawet tu pokazywanie jakichś emocji jest jak najbardziej potrzebne. W drugim meczu na TVN Turbo było juz dużo lepiej (a może to moje wymagania się obniżyły :think: ) i dało się tego słuchać. Dziwi mnie tylko sposób ich komentowania - każdy gadał ok 15 min i dalej gdy można było zapomnieć że jest jeszcze ten drugi to on odbierał pałeczkę i kontynuował :roll: We wtorek było podobnie - drugi mecz i lepszy komentarz. Możecie sobie gadać ale Szpaq mimo że po 20 latach komentowania nie potrafi wymawiać nazwisk piłkarzy :angry2: to jednak dzięki temu że udzielają się mu jakieś emocje to wciąga w mecz i ręka nie swędzi aby zmienić kanał. A to że przy tych emocjach palnie jakąś głupotę to juz inna bajka, ale jak najbardziej jego komentarz do zaakceptowania w obliczu pozostałych geniuszy na polskim rynku komentatorów :won:

Wróć do „Hyde Park”