Grupa A 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 28 wrz 2006, 13:15

fieldy pisze:Wiec mogły mi umknąć liczne ataki Barcy, choć szczerze w to watpię.
Nic się nie martw, nic takiego nie miało miejsca :P Ale Barca zasługiwała na porażkę i utrzenie jej nosa przez drużynę której bardziej zależało na zwycięstwie. Barca chciała wygrać minimalnym nakładem sił, oszczędzając przy tym niektórych zawodników którzy zasiedli na ławce. Gdybym nie postawił na Barce to bym się lekko zdenerwował że udało im się zremisować. Tak sobie pomyślałem że gdyby Barca straciła gola w pierwszej min meczu to pewnie wygrałaby 2 lub 3:1. A tak to myślała że wszystko tak jak rok temu ułoży się samo i po nienajepszym meczu Duma Katalonii wywiezie 3 punkty przy początkowo lepszej grze rywala. Ronaldinho to już w ogóle... :angry2: albo chłopak za bardzo w siebie uwierzył i zaczął obijać się na treningach oraz imprezować, albo można to wytłumaczyć jak robią to wszyscy- jest zmęczony MŚ i poprzednim sezonem, no bo chyba nie tym :roll:

edit:
Napastnik FC Barcelona Samuel Eto'o nie będzie mógł grać w meczach swojego zespołu przez najbliższe dwa do trzech miesięcy w wyniku kontuzji prawego kolana.
Doznał jej w środowym meczu grupy A Ligi Mistrzów, w którym piłkarze ze stolicy Katalonii zremisowali na wyjeździe z Werderem Brema 1:1.

25-letni kameruński piłkarz zszedł z boiska w 65. minucie meczu. Wieczorem przeszedł testy medyczne, które wykazały uszkodzenie menisku w prawym kolanie.
Straciłem kapitana :płacze:

Wróć do „Puchary Europejskie”