A taki za przproszeniem komentator naszej polskiej tv sportowej (jakakowiewiek by to stacja była) tego nie potrafi, przeciez to skandal
Gdybym ja dostawał taką pensję jak pan redaktor Szpakowski, za komentowanie ukochanej dyscypliny to nauczyłbym sie nawet odrózniać piłkarzy ligi katarskiej.
Pomijam, pożal sie boże znajomość taktyki we współczesnym futbolu czy też nawet elementarnych zasad gry (niewiedza ze przy aucie nie ma spalonego) jednym słowem okropieństwo...
Ja mam to szczęście że rozumiem, i w dodatku podziwiam prace komentatorów niemieckich naprawde lata świetlne nas dzielą od nich.Yukasz pisze: i przełączyłem na DSF
A co do tematu studia pomeczowego, moze ktos wpadnie kiedyś na pomysł zaprosić tam prawdziwych kibiców i mieć forme programu a`la
"rozowy w toku" czyli z udziałem publiczność
Bez tego studia pomeczowe polegają na idiotycznej zabawie w malowanie na ekranie pana Gmocha, czy tez Engela. Nie neguje eskpertów w studiu ok, niech sobie beda ale dopuść warto kibiców do programu dla kibiców. Gdybym to ja siedział tam w tvn, polsacie, canale plus zrobiłbym z tego program o oglądalności wiekszej jak "m jak miłość"