Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 29 wrz 2006, 8:20

Zobaczyłem posty Zazy i Yukasza już mam odpowidać...ale przypomniałem że nigdy nie wygrasz z ludzką głupotą Rolling Eyes

:rotfl4:

To tyle co do poprzedniej wypowiedzi :wink:

Ta tapetę po raz enty zosta wrzucony talent rodem z Football Managera - Freddy Adu. Gracz DC United wyceniany na dzień dzisiejszy jest na kwotę 5 milionów funtów. Piłkarz urodzony 2 czerwca 1989 jest chodliwym towarem na rynku europejskim. Tradycyjnie, jesli przychodzi do licytacji wcina się Chelsea. Do tego misz maszu dołącza beniaminek ( rewelacja sezonu 2006/2007 ) Reading, oraz oczywiście Manchester United.

O Freddym możemy poczytać w temacie dotyczącym ligi MLS Soccer, prowadzonym przez znakomitego MLS.

Prawdopodobnie podczas najbliższego okienka transferowego ( 1 stycznia ) Adu dołączy do jednego z wyżej wymienionych klubów.

Jak na moje oko to kolejna kaczka dziennikarska, chociaż bardzo bym chciał, by Manchester pozyskał tego piłkarza. Wiadomo nie od dzisiaj, że każdy gracz Football Managera zna tego piłkarza. Ale kto śledzi przynajmniej w jakimś stopniu rozgrywki piłki nożnej w kraju Eminema, musiał się spotkać z tym fenomenem.

Dla wyjaśnienia wszystkich niedomówień - Freddy Adu urodził się jak nadmieniłem w roku 1989. Tak więc ma ... 17 lat. I nie jest on wiecznie tym 15 latkiem, od 5 lat, który podbija serca kibiców w Ameryce :lol:

I tak się teraz rozpłynę w marzeniach - atak : Saha - Adu :witam: Adu - Rooney :bicz:

Adu + Rooney = wiek Sheringhama :rotfl4:

Wróć do „Anglia”