Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 10:39

Rossi pisze:Zobaczyłem posty Zazy i Yukasza już mam odpowidać..

To spróbuj wygrać :] Założysz sie ? Pokaże że wieszysz w Diabły :lol: Czy wymiekasz ? i nie wierzysz w diabły :> ?

Arsen Wenger znów pokazał co znaczy jego nos trenerski i przygląd rynku :] Znów pokazał że Ferguson gada o tej niby wielkośc a on działa. I są efekty. Ile ja już czytałem wypowiedzi o tej wielkosci United i czemu tego nie widać ? czemu od lat w europie jest średniakiem ? z historią na własnym podwórku - No co nie jest tak ? może opiszemy ostatnie występy Diabełków na arenie miedzy narodowej ? Ba w Premiership też rzadzi Londyn :] Także troche chyba dzieci musza ochłonąć :P Ale nie ma to jak Ronaldo. Pół świata sie z niego śmieje że gra jak dziewczynka z zapałkami i człowiek z cyrku - a Ferguson mówi ze jest najlepszy :lol: Szkoda że go nie ocenił po meczu z Arsenalem - może by sie obraził i uciekł :lol: No coż Forza Savage :!: Pokaże mu gdzie jego miesjce :] Zabierzesz dziecią słońce :] Ale i tak bedzie wolontariusz :!:

Rossi jak tam Kanonierzy ? szybko uciekłeś od swoich słów :P hehe

Przepraszam modów jak coś by potem nie było ale nadal żyja :roll: czemu nie strzelacie ? Przeciesz po to macie broń :] Pisz Rossi na prv czy wchodzisz :P

Wróć do „Anglia”