Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 29 wrz 2006, 10:54

Pozwolę sobie zabrać głos, bo widzę, że dyskusja az miło się czyta :lol:

poszczekam sobie [to chyba było to określenie :D]

Zaza pisze:Boże przeciesz tego goście trzeba zamykać, ma mu proponuje robote w cyrku - nadawał by sie jak nic - jak poszuka sie to sie pewnie znajdzie robota. Jeden Juninho miał mniej razy piłke przy noge a zrobił 3 razy wiecej.
tutaj bym się zgodził, choć daleki jestem od takich porównań ...
Ronaldo czasami gra pod publiczke, czyli coś z tym cyrkiem tam się zadza, nie zawsze mu wychodzi, czasem się skompromituje, czasem zdobedzie asyste.
Oczywiscie mówienie, że to najlepszy skrzydłowy Premiership jest dużym naduzyciem [jkaby Edgar G. powiedział] jednak nie jest też do końca taki słaby. Ma potencjał, tylko jakoś nie potrafi utrzymac wysokiego poziomu, może w przyszłosci.
Z tym Juninho Zaza masz rację w 100% - on nie gra pod siebie, on gra dla druzyny, jak widzi szanse - uderza, co wazniejsze wie, ze ma dużą szanse trafić, jak nie widzi szansy to świetnie dogrywa, jak w meczu ze Steaua, dobre porównanie, ale zupełnie nie na miejscu [cos a'la Cesc vs Carrick] nie wypada porównywać piłkarzy o tak róznych umiejętnosciach, czy też mocno zróznicowanej przydatności dla drużyny.
Zaza pisze:Ja czekam aż ktos go w Premiership załatwi. Tak na dobre Także że opuscie tą lige na wrotkach, kiedyś Savage był blisko, pewnie sie jeszcze nadaży okazja A szkoda ... dla dobra chorych dzieci którzy maja mokro na punkcie "rowerków Savage wolontariusz
no Zaza, proszę cie - nie dalej jak wczoraj [a moze nawet dziś] skrytykowałeś Kaczego, za jego radosć z kontuzji Eto'o, a teraz co ?
tylko mi nie pisz, że to żarty ... bo to juz ostatnio poseł Tchórzewski mówił i słabo mu wyszło.
Rossi pisze:Zobaczyłem posty Zazy i Yukasza już mam odpowidać...ale przypomniałem że nigdy nie wygrasz z ludzką głupotą
a na mój odpiszesz ?
Zaza pisze: No coż Forza Savage Pokaże mu gdzie jego miesjce Zabierzesz dziecią słońce Ale i tak bedzie wolontariusz
darowałbys sobie te teksty ... bo to nie świadczy dobrze o tobie

Wróć do „Anglia”