to jest takie podejscie jak w ostatnich dniach ludzi z PiS'u [bez urazyZaza pisze:Na pewno o sir. Alexie Fergusonie i fanach United świadczy dobrze to jak maja kłopoty ze zwrokiem
oni też zamiast bić sie w pierś, mówią - że przez ostatnie 17 lat też tak było, tylko to nie oznacza wcale, że to jest w porzadku, może trzeba całe 17 lat prześwietlić ? [a to jest raczej pytanie retoryczne]
tu się zgadzam, jedyne co mi sie nie podoba to twój tekst o Savage'u [a jak odwiedzi nas i przeczyta ? to po Ronaldo, a ciebie bedzie sumienie gryzło]Zaza pisze:W Europie sie tak liczą jak Crvena - podobne sukcesy - a w Premeirship obecnie rządzi Londyn - jednak tego nikt nie widzi i cały czas "wielkośc MU", co to nie oni itd.
warto byłoby czytać to co jest napisane, nie to co nam sie wydaje, ze jest.Zaza pisze:Fieldy jesli Ciebie krecą rowerki pod własnym pole czy też akcja na siłe mimo że 4 partnerów stoi obok wolnych, to wybacz - nie dogadamy sie.
Otóż ja nie bronię Ronaldo, nie pisze, ze jest świetnym piłkarzem, baaa nawet dodałem, ze w tym okresleniu z cyrkiem coś jest.
Chyba nie musze przekonywać, że nie pałam specjalną sympatią do C. Ronaldo
Pisze tylko, że skoro najpierw jedziesz po kaczym, gdy ten cieszy sie z kontuzji Eto'o - a potem sam piszesz, żeby Savage uszkodził Ronaldo - to coś mi tu nie gra. I w tym wypadku umiejętnosci Ronaldo nie mają nic do rzeczy.
P.S. Zaza mi grozi na gg
Kod: Zaznacz cały
Zaza (11:20)
Mafia nie spi jak licho