doskonale o tym wiem, nie musisz mi tego tłumaczyć, akurat ja się z tym zgadzamZaza pisze:Fieldy ślepy - nie ślepy ale nie dostrzega tego że teraz z klubów Premiership,MU jest 4 w kolejce pod względem tej wielkośc o której mówi cały czas Ferguson i rowerkowi fani ! Zwłaszcza w europie. Także najpierwsz wielkość dwóch klubów z Londynu a potem Liverpool'u. Tym bardzie w Europie Także chyba trche sie zapomina sir Alex Ferguson mówią cały czas o wielkoście - ale musi tak mówić by życ historią gdyż na obecną sytuacje są średniakiem od kilku sezonów. Barca tez wygrała 2 puchary Europy ale chyba nikt nie wątpi w to że na obecną chwila są na takiej fali na jakiej United nie byli od lat. Zreszta Chelsea do nie dawna była średniakiem, a " historia gra" wiec nawet tak na to patrząc wielki jest Liverpool Szkoda tylko że Fergson co sezon mówi wracać to tego co było...
to zapytam inaczej - nie szkoda ci młodego piłkarza ?Zaza pisze:Savage ? on podoła zadanie Napisałem Ci że lata mi MU koło nosa wiec żadnej z tego nie bede miał "korzyści"
o tym nie musi nikt wiedziećZaza pisze:Szkoda że to zdanie z gg nie było do tej sytuacji
ok, chyba, ze odpiszeszZaza pisze:Fieldy daj sobie spokój