Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 14:00

Ale czemu szczekasz jak ... :? Panowie modzi to miało byc karane - ja wiem że on w wioski ale coż neostrada dociera wszedzie - czemy wybrałeś tylko to Co ci pasuje [']

Loczek pisze:Nie, nigdy nie powiedziałem o Barcy, że ma starych piłkarzy. Thuram i Cannavaro to zawodnicy z metryką, ale grajki z klasą. A w Milanie ... na takie coś pozostawię trzy kropki.

A w Milanie co bo chyba jestes tak słabo poinformowany że wstyd że na tym forum są tacy ludzie. Ach no tak racja - Paolo Maldini mający 4 puchary Europy 8) Całem United 2 :lol: Do czego zmierzasz bo nie rozumiem ? Chyba poprostu słaby jesteś :] Znów wymiekłeś :? martwie sie o Ciebie bo może Ci nie dobrze robią :? :lol:

Szybko sie wycofałeś - chyba k0olejny samobój - przeciesz wyraźnie napisałeś "dziadki" czyli tak jak Cannavaro i Thuram :] Tylko czemu te dziadki prezentują taki poziom o którym jakis Vidić - Silvestre mogą pomazyć :]

Mam prośbe weż zakończ jeden temat naszej rozmowy bo widze szybko uciekasz od odpowiedz :? Mijasz sie z prawda szybko zmieniając temat :roll: Jak taka typowa ... - znów wymięka :? Ale mi to Diabeł ... może już lepiej posłów słuchac [']

Wiesz szukaj nadal lepiej bramek w internecie :lol: Tyle masz by szukać i tyle co pozostało :lol:

życze zdrowia :!: .. nic wiecej :] Na nic wiecej na zasługujesz...

I jak masz zamiar znów "szczekać" to nie pisz ['] Zreszta modzi chyba na to zareagują jak bedzie "uciekał od odpowiedzi" :]

Koniec :!:

Wróć do „Anglia”