Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 15:34

Rossi pisze:Jak coś to bede koło 18 [...]

czemu Nam to robisz :? :P

Wiesz rozmowa nie nabierze kolorytu bo nie mamy o czym rozmawiać :] Chyba nie o głupich wypowiedzieć sir. Alex Fergusona - bo z całym szacunkiem dla niego ale nie dostrzega tego że Londyn i Liverpool rzadzą. A to co mówi od kilku sezonów jest poprostu nie na miejscu. A jeśli fani United naprawde mają mokro pod względem rowerków itd to wybacz - nie ma tematu. Bo to nie piłka halowa. Brak szacunku dla kolegów z zespołu mógł by być karany nawet ale Fergson sie boi że ucieknie a wtedy kto bedzie zarabiał ? Pisząc szacunku miałem na myśli fakt że pewnie Rooney nie raz już bił sie z myślą by sam mu wyrypać :P

Nie mamy o czym rozmawiać skoro taki Loczek pisze coś by później szybko ucieć od tematu. Wyrażnie napisałem Dziadki - tylko te dziadki maja większe branie w dzisiejszej piłce niż cały Manchester. Bo nic sie tak nie liczyło przy transferach Thurama czy Cannavaro jak ich doświatczenie i klasa boiskowa. Chyba nie na tym to polega by napisac coś a potem pozostawić bez odpowiedz ?

Jeśli nie ma nic mądrego do napisanie to niech lepiej nie wychodzi poza temat "multimedia" :lol: Zrobi dobrze nie tylko dla Siebie.

Zostałem poproszony by zakończyć ta rozmowe i w sumie mają racje. Także pozdrawiam życze zdrowia ... nic wiecej :!:

Wróć do „Anglia”