Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 29 wrz 2006, 16:09

Yukasz pisze:Mam pytanie jak wybiorę sobie mecze to jak do cholery mam je rozłożyć na kupony aby nie było tak jak zawsze - na kazdym kuponie przeważnie nie wchodzi jeden mecz. Ba jestem taki zdolny że puszczając np trzy kupony po dwa mecze na każdym, tak wybiorę że nie wejdzie po jednym meczu Pytam serio Czym się kierujecie rozkładając mecze
może jakoś pomoge

1. wiadomo, że jesli chce się grac wiele meczy - to jest duże prawdopodobieńskto, że nie wejdzie któryś, wiec raczej ograniczać kupon do max 5 zdarzeń

2. kursy nie powiedza nam prawdy o faworycie ... ile razy mecze o kursie 1,20 nie wchodziły ? kurs jest ostatnią rzeczą na jaką powinniśmy zwracać uwagę

3. jesli chodzi o dobór meczy na kuponie - ciężka sprawa, najlepiej dawac ok 3-4 meczy, ale każdy z innej ligi, zawsze znaleźć sobie jakies "pewniaczki" z danej ligi ... no chyba jeden sie znajdzie

4. mozna przyjąć jeszcze inną strategie - ok 3 meczy, z czego kązdy z innej dyscypliny.
Łatwiej jest znaleźć, najpewniejszy typ z tenisa, piłki i hokeja, niż 3 super pewne mecze z samej tylko piłki.
np. jeden typ z hokeja - przewaznie sa duże kursy + jeden z piłki, w miare pewny, no chyba z całej oferty powiedzmy na weekend znajdzie sie dość pewny typ z piłki w granicach 1,8 ?? + jeden typ z tenisa [lub koszykówki, czy innej F1]
jak kiedys mówiłem 3 mecze po kursie 1,50 za stówke, odliczajac podatek [dla tych co nie graja w necie] i jak wejdzie - 200 zeta na czysto

czeher pisze:powyzej 2tys jest juz podatek 20% - dlatego niekotrzy rozbijaja 1kupon na kilka - np nie graja za 500zl jeden kupon tylko te same zestawienia 10 razy po 50zl itp
wiem - ale ja takimi kwotami nie obracam :D

ja tez nie :cry: ale moze wkrotce bede :wink: // czeher

Wróć do „Bukmacherka”