Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 17:12

Babel ale presia był i bedzie zawsze z tym że trzeba zauważyć jedno - gdy idzie drużynie jest chwalona - wychwalana itd. I czesto to też jest na wyrost jak z krytyką. Także to na pewno nie jest tak że tylko Inter przegra czy coś i odrazu Mancio = cel. Ja Ci mówie że On nie ma jeszcze [właśnie jeszcze ?] takiego hmm szacunku ? może złe słowo. Ale to tego pije.

Zauważ że Juventus za Capello grał słaba piłke ale były wyniki ba czesto nawet bo 4:0. Jednak Fabio Capello jest na inne pozycji w świecie Calcio. Mówi sie że wyniki bronią trenera. Ale nie zawsze bo czesto wizja - pomysł, pozycja w drużynie, szacunek itd. Ancelotti w listopadzie zacznie 6 rok graczy w Milanello. Jeden powie od dwóch sezonów nic nie wygrał. A inny no tak ale wcześniej Scudetto, Coppa Itallia, Puchar Europy, Superpuchar Włoch, Superpuchar Europy. Dodamy jeszcze finał z The Red's przegrany przez duchy :wink: I wychodzi ze trener który był mimo wszystko słabo oceniany z Juventusie, spowodował że Milan wygrał swoje, ma styl, system opracowany przez Carletto itd. Podobnie Spaletti - jeszcze nic nie wygrał na taki poziomie. Ale prasa wie że Roma gra czesto lepiej niż powinna :!: że Luciano jest tym człowiekiem który wydobył z Romy wiecej niż "naprawde ma" Nie wiem ale chyba Spalletti jest tego rocznika co Ancelotti. Mancini jest z nich najmłodszy. Tylko teraz pytanie czy Inter nie jest za wielki dla niego ?

Jedno jest pewna gdy nie ma wyników pierwsze jest trener :roll: Zawsze tak było. Przeznam sie ze tem wątpiłem w Pacynke - ale nie bronią go wynik a inne rzeczy, takie jak styl, system z Pirlo i Kaką na takich nie typowych pozycjach. Itd.

Przeciesz to pewne że gdyby jutro był mecz Roma Inter - Nerazzuri powtórzyli by 1:0 i Corriere: Mancini zostaje :!: :wink: Bo ją napisałem gdy trzeba to prasa i chwali wiec tak było i bedzie.

Wróć do „Włochy”