Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 18:12

Trudno wnikać w sympatie i antypatie dziennikarzy. Każdy ma swoje zdanie, podobnie jak kibice. To kibic to trener :P Tak samo za pewne z dziennikarzami. Nie jest tajemnica że Marca pro-Real czy Tuttosport pro-Juve :wink: I moze by wiecej wypisać. Wtedy każdy inaczej podchodzi do tematu :roll:

Mancini jest tu na forum odbierany podonie jak w Italii :P Oczywiscie nie mam na myśli "Inter na plus 4:0 = Mancio rulezzz - 0:2 Mancio wont :wink: Bo i inna sprawa - wiesz co mam na myśli. Może naprawde dyskodować wypisać za i przeciw. Zreszta już coś w tym stylu robismy. Może faktycznie Moratti chce teraz odejśc od tego wcześniejszego działanie "zaraz po meczu" ale paradoks polega na tym że zaufał bez granicznie temu który z tych trenerów Inter w ostatnim czasie najmniej "umnie" To trenerów Inter miał wcześniej czołowych. Presja itd - jakims rozwiązaniem na ten problem - mały ale jednak jest cisza prasowa :P Ostatnio nie stosowana :wink: Odciąć sie od tego wyszstkiego.

Przypomniało mi sie: Do czego doszło na ławkach w czasie meczu Inter Bayern ? Ze Sinisza usuniety itd ? Wiązanke jakomś puścił Anglikowi z gwizdkiem ?

Wróć do „Włochy”