ja równiez przyjmuje to z przymrózeniem okaZico_FCI pisze:Jeśli chodzi o następców Manciniego kreowanych przez prasę to chyba można je skwitować śmiechem
Zico_FCI pisze:Cuper chyba największy przegrany w historii Interu. Nasprowadzał jakiś nieudaczników i grał piłkę niezdatną do glądania. Zresztą jego kunszt trenerski został potwierdzony po jego przygodzie w Interze.
hola hola , a niby który z jego transferów to nieudacznik ? tylko nie wymieniaj mi jakichs amatorów rezerwowych typu Guglielminpietro czy Brechet bo cie wysmieje , Cuper miał za mało czasu miał za słaba ekipe a i tak osiagnał spory sukces ze składem jaki posiadał bo półfinał LM i wicemistrzostwo to prawie jak MŚ z taka druzyna , gdyby dano mu czas byłoby lepiej
Ja ciagle marze o Hittzfeldzie trener wrecz idealny on by sie nadawal a nie jakis Ranieri ... co on wogule osiagnał ? rozwalił Valencie od srodka w Chelsea tez mu nie poszło , w tym przypadku to juz wole Manciniego
Eriksson to dla mnie słaby trener choc uznanie napewno ma moze poprostu angielski styl mu nie lezy i dlatego Anglicy grali tak fatalnie
Benitez ... pomarzyc to sobie mozna na chwile obecna napewno nie do wyrwania z Liverpoolu zreszta nasciagałby jeszcze jakichs Hiszpanów to by sie dopiero poprobiło