Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 29 wrz 2006, 19:10

czeher pisze:LAgiewka - wreszcie dostanie szanse Okej
:angry: kuwa kiedy ja sie doczekam :!: szkoda gadac, juz myslalem ze idzie w dobrym kirunku a tu troche sboczyl znowu :x

W sumie ktos musial odpasc ale dlaczego wlasnie Lagiewka :think: czy Leo widzial go wogole na oczy :?: myslalem ze przynajmniej treningi beda dla niego okazja do pokazania sie a tu odeslany :cry:
Wasilewski jednak w kadrze, sam w to powatpiewal, iz znajdzie sie w kadrze na nastepne mecze a tu jednak tak
Zewlakow :roll: podczas lm wszytscy sie podneicali tym, iz nie zagral Zewlakow bo to lepiej dla kadry :roll: gdyz dopiero co po lekkiej kontuzji wrcocil i prosze :?
Dudek :ok:

Co do Bronka - chcialem zeby zagral w kadrze bo naprawde gdy jest w gazie klasa swiatowa ale w takiej dyspozycji :roll: :roll: :roll: :roll:
limansky pisze:A ja nie wiem co w tej reprezentacji robią jeszcze Bronowicki, Smolarek i Frankowski.
SMalarek akurat zaczal grac w klubie "dzieki" kontuzji Valdeza wiec powinien byc w lepszej dyspozycji niz ostatnio na zgrupowaniu kadry, Franek podobna sytuacja gra regularniej niz mialo to miejsce w Wolverhampton wiec nie skreslabym ich - zawsze na kilka minut moga sie przydac - to glownie tyczy sie Franka

Mam nadzieje ze Bak bedzie w lepszej formie, usprawiedliwa go to, ze podczas ostatnich spotkan nie byl w sezonie, w Katarze wakacje mieli ale czy juz sie skonczyly :?: :think: moze Konstanty wie :?:

Jop chyba dalej nie gra ale glowy sobie uciac nie dam :!:

I na koncu Giza - wg mnie jest to blad powinien zostac w miejsce np Jopa - za niego Lewy na obrone -

Wróć do „Polska”