Szef może być tylko jedenZaza pisze:czemu Nam to robisz
W jakim sensie Londyn i Liverpool rzadzą bo nie rozumie. Liverpool wygrał LM dwa lata temu- szacunek ,od 16 lat nie zdobył mistrzostwa kraju, jest obecnie za MU w lidze i dlaczego według ciebie ma przewage nad Man Utd
Chelsea-nie zabieram głosy w sprawie tej drużyny
Arsenal-obok MU najbardziej utytułowana drużyna ostatnich lat ja bym postawił tego kluby na równi...ze wzkazaniem na MU
mam rozumieć że Tootenham,WHU,QPR itp też stoją w twoich notowanich wyżej od MU
Jeżeli chodzi o Ronaldo ok Ferguson jest zaślepiony to dlaczego Mourinho, Scolari i wielu innych trenerów jest pod wrażeniem gry Cristiano. To chyba o czymś świadczy chyba że ty jesteś większym fachowcem bo ja czuje że im wiedzą do pięt nie dosrastam dlatego powołuje się na "madrzejszych" od siebie. Mam swoje zdanie i ty też pewnie masz ale czasem można to swoje zdanie skonfrontować z lepszymi od siebie w danej dziedzinie.
Zaza pisze:Zostałem poproszony by zakończyć ta rozmowe i w sumie mają racje. Także pozdrawiam życze zdrowia ... nic wiecej
Zamiast pokaż że wierzysz pokaż dlaczego nie wierzyszZaza pisze:To spróbuj wygrać Założysz sie ? Pokaże że wieszysz w Diabły Czy wymiekasz ? i nie wierzysz w diabły
Ja w tej rozmowie nie widze nic złego chyba że masz zamiar startować na moda i nie chesz podpasci władzy