Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 29 wrz 2006, 20:37

Zico_FCI pisze:Nadal nie mam pojęcia o jakim meczu piszesz
Może coś mi się pomyliło. W zeszłym sezonie był jednak chyba taki mecz gdzie Inter przegrał z Romą...3:2 czy 4:3 :roll: Chyba 3:2. Tylko nie pamiętam jak tam się rozkładały bramki. Ktoś jest taki pamiętliwy :>

Co do plotek odnoszących się do nazwisk potencjalnych następców Mancini'ego.

Ericksson to nie jest moim zdaniem człowiek, który może prowadzić Inter. To jednak opinia trochę podparta tym jak ten gość dba o swoje relacje z mediami. W Anglii "nie dali mu żyć" i w Mediolanie mogłby być Roberto M. 2 :lol: Szwed zna jednak włoskie realia. Kiedyś z niezłym skutkiem prowadził Lazio więc może to nie taka zła kandydatura :>

Ranieri mnie kompletnie nie przekonuje. Najpierw nie poradził sobie z Chelsea, a potem z Valencią. A przecież ludzi do gry miał tam pierwszej klasy. To chyba najgorszy kandydat, mimo że jest Włochem :P

Benitez tak czy siak raczej nie opuści Liverpoolu. Za dobrze mu tam, gdzie jest :wink:

Hitzfeld to twardy gość. Na razie jednak jakoś cisza o nim. To powinien być dobry kandydat. Doświadczony trener z sukcesami i charyzmą :D Odpowiedni kandydat do Interu. Nie ma chyba jednak wiele wspólnego w swojej karierze z Serie A, to jednak w jego przypadku nie powinno być przeszkodą :wink: O nim plotki jednak nie mówią :roll:

Na razie jednak pozostawił bym Mancini'ego przynajmniej do końca sezonu. Dopiero wtedy bym ewentualnie podziękował mu za współpracę. Zwiany szkoleniowców, kiedy sezon jest w trakcie zwykle nie są najlepszym pomysłem :P

Wróć do „Włochy”