Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 29 wrz 2006, 20:46

sQ pisze:W dodatku nie mamy drugiego tak uniwersalnego piłkarza jak Smolarek
:shock: :?: Nie wiem na czym ta uniwersalnosc polega. Prawe skrzydało i napad, czyli jakby nie patrzec :arrow: Ireneusz Jelen
Doświadczenie Smolarka i Franka może się przydać.
Nie wiem czy oni sa az tak bardzo doswiadczeni w reprezentacji.
Doświadczenie bardziej się przydaje niż dobra forma.
No to bierzemy do kadry Swierczewskiego, Kłos, Hajto, Jusko i Rzasę...
SMalarek akurat zaczal grac w klubie "dzieki" kontuzji Valdeza wiec powinien byc w lepszej dyspozycji niz ostatnio na zgrupowaniu kadry
Oceny, ktore zbiera za swoje wystepy jednak nie powalaja, a raczej martwia. Co sie stało z zawodnikiem, ktory jeszcze niedawno był kluczowa postacia w Dortmundzie.

Skreslenie poraz kolejny Gizy to poraz kolejny bład, bo jest on zawodnikiem lepszym niz Garguła, ale to nie ja decyduje. Franek sie przełamał wiec wreszcie jest jakis argument zeby go powołac. Grac i tak nie bedzie, a przynajmniej nie powinien. Grzegorz Bronowicki to zart od sztabu szkoleniowego, zeby poprawic humor Polskim kibicom. Moze oni naprawde nie posiadaja odbiorników TV, albo nie interesuja sie tym co sie dizeje w Polskiej piłce.
Poraz kolejny brak nominalnego lewego obroncy dziwi, ale tez kto ma tam grac, Jop kiedys grał na lewej, ale to było chyba w KSZO...
Łagiewki jeszcze nie zobaczyli, a juz go skreslili najwidoczniej zadne info z Rosji do nich nie doszło, za to poczytali troche prasy o Dudku i juz go nie ma, na całe szczescie...

Wróć do „Polska”