HITTZFELDBabel pisze:Jeżeli nowy trener to tylko lepszy. Najlepiej juz uznany, ambitny, dajacy nowa jakość.
ok Sero zgadzam sie ale powiedz mi np jak mozna by było zrezygnowac z Vieiry albo Cambiasso ? bo jakos mi sie to nie widzi to samo tyczy sie obrony Zanetti Samuel Matrix "Grosso" - ale tylko w formie ! bo to co teraz gra to padaka . Dlatego tez nie wydaje mi sie aby az tak pozmieniał koncepcje . Piszesz ze inna wizja trenerska i inni piłkarze ok ale Mancini z tym składem nic nie osiagnie a Hittzfeld GDYBY BYŁ trenerem Interu napewno cos by wygrał choc to sa tylko przypuszczenia to nie podlega watpliwosci ze gdyby taki ktos wział sie za ta druzyne sukcesy same by sie pchały do nasSero pisze:Co trener to inna koncepcja, a gdy jest w klubie kasa na transfery to i inni piłkarze niż miał poprzednik
Sero pisze:Skrzydłowy ? Nie głupi by był pomysł z Maloudą po zakończeniu sezonu kiedy to prawdopodobnie odejdzie Figo.
yyyy a czy Malouda to przypadkiem nie jest lewoskrzydłowy ? ... ja tam go nie widze w Serie A dla mnie jest srednim piłkarzem mimo iz w Lyonie podobno wymiata , ale trzeba zaznaczyc ze Lyon stanowi DRUZYNE , kolektyw który jest najlepiej budowany w Europie a w Interze ciagle nie ma druzyny i liczac na indywidualnosci mógłby sobie nie poradzic
jesli miałby byc 2 Mancinim to lepiej zeby został Roberto , o Erikksonie pisałem juz wyzejRealFan pisze:W Anglii "nie dali mu żyć" i w Mediolanie mogłby być Roberto M. 2
heh widze ze mój pomysł sprowadzenia Hittzfelda na ławke trenerska popiera coraz wiecej osóbRealFan pisze:Hitzfeld to twardy gość. Na razie jednak jakoś cisza o nim. To powinien być dobry kandydat. Doświadczony trener z sukcesami i charyzmą Very Happy Odpowiedni kandydat do Interu.
zawsze mozna spróbowac ale patrzac jak niemcy grali we Włoszech to widac ze ten styl im lezy , Hittzfeld mimo iz w Italii nie grał tez by sie przyzwyczaiłRealFan pisze:Nie ma chyba jednak wiele wspólnego w swojej karierze z Serie A, to jednak w jego przypadku nie powinno być przeszkodą
RealFan pisze:O nim plotki jednak nie mówią