Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 29 wrz 2006, 21:55

Zaza pisze:w Milanie co bo chyba jestes tak słabo poinformowany że wstyd że na tym forum są tacy ludzie. Ach no tak racja - Paolo Maldini mający 4 puchary Europy

Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Zaza pisze:Całem United 2

Po polsku prosze, bo Twojego slangu słomianego nie rozumiem.
Zaza pisze:Szybko sie wycofałeś - chyba k0olejny samobój - przeciesz wyraźnie napisałeś "dziadki" czyli tak jak Cannavaro i Thuram Krzywy
Kolejny? A gdzie pierwszy? Chyba coś Ci się poprzewracalo w tej
łepetynie. No ale jak pani w podstawówce tak uczy, że się pisze coś, niewiadomo skąd, to czego się spodziewać?

Poza tym pisałem o Milanie. Fajnie tak patrzeć, jak dziadki z milanu nie wytrzymują kondycyjnie całego spotkania. To tak jakby zaczęli się bzykać i w połowie zapomnieli że nie mają erekcji :lol: Co do Thurama - pogra rok, góra dwa i emerytura. Ale gra na poziomie. A taki Stam ... :lol: Słychać na meczu jak mu kości strzelają. No, ale Zaza mówi, że są the best i nie ma innej opcji. Tak Ci kazali w szkole ?
Zaza pisze:Tylko czemu te dziadki prezentują taki poziom o którym jakis Vidić - Silvestre mogą pomazyć Krzywy
Na dzień dzisiejszy? Chyba pokzaywali, bo pokazywać to mogą jedynie zdjęcia rendgena swoim terapeutom. Tabletki na reumatyzm to towar wiodący w Mialnie. Trener do nich - na jakiej pozycji grasz? A oni - Zaza zazazaza...zapomiałem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaza pisze:Ale czemu szczekasz jak ... Confused

Już Ci pisałem kto szczeka. Ale mnie " mod " ukarał 5 wp. WIęc nie piszę dalej. Sam wiesz o co chodzi.
Rossi pisze:Oj Zaza masz takie posrane myśli że aż strach Confused
Za to dostałeś 2 wp? Bo mówisz prawdę. A innym się to nie podoba. Ile jest do bana? Do bana Zaza jeden krok, jeden jedyny krok nic więcej ....
Zaza pisze:Wiesz szukaj nadal lepiej bramek w internecie Laughing
Nawet to mi idzie lepiej od Ciebie :lol: Myślisz, że jak nastukasz 5 tysięcy postów, które za przeproszeniem " gówno " wnoszą do dyskusji, jedynie tylko nerwy, to jesteś jakiś Freddy Kruger Footballu? Znasz się tyle na Manu ile na wszystkim prócz serie A, a kozaczysz, jakbyś był BorkoSzpakowski.

I co, znowu mi wyślesz na priva wiadomość w postaci " i co dzi...o, jesteś ch..em ? Ty to masz dziecko w głowie tyle ile mądrości w polskim rządzie. Jak już pisałem, żeby dorównać do twojego poziomu musiałbym się chyba położyć :lol:

Zaza pisze:Mam prośbe weż zakończ jeden temat naszej rozmowy bo widze szybko uciekasz od odpowiedz Confused

Jaki temat? I w co uciekam? Bo ja po Twojemu nie umiem. Nie mam takiego translatora. Mam język angielski, niemiecki, hiszpański ale zazowskiego nie mam, wybacz. :lol:

Zaza pisze:Wiesz rozmowa nie nabierze kolorytu bo nie mamy o czym rozmawiać Krzywy

Dokładnie tak. Weź idź lepiej policz paski na koszulce tego tam klubu co masz w awatarze, popuszczaj bańki mydlane czy coś, nie pasujesz tutaj. Jesteś jak pryszcz na czole, trzeba Cię wycisnąć.
Zaza pisze:Nie mamy o czym rozmawiać skoro taki Loczek pisze coś by później szybko ucieć od tematu.
Jeszcze raz pytam, o co Ci chodzi chłopczyku.

Zaza pisze:Bo nic sie tak nie liczyło przy transferach Thurama czy Cannavaro jak ich doświatczenie i klasa boiskowa. Chyba nie na tym to polega by napisac coś a potem pozostawić bez odpowiedz ?
Przy transferach. Nie sądzisz chyba, że ktoś by był zainteresowany ściągnięciem Seedorfa, czy Stama? Chyba nie. Chyba, że jakiś Bolton, Siena, czy Middlesbroug. Oni lubią strzelające kości na boisku. Ooo tak :lol:
Koniec Exclamation

Kto to pisał ? Mod ?
Zaza pisze:Zostałem poproszony by zakończyć ta rozmowe i w sumie mają racje.

Dokładnie, po co psujesz sobie reputację. Masz 5 tysięcy postów i nadal nie jesteś modem. Myślisz, że zgadali się przeciwko Tobie ? Otóż napiszę Ci prosto z mostu - nie nadajesz się na moda. A te gwiazdki świecą tylko dlatego, że ktoś taki skrypt wymyślił. Nie dlatego, że jesteś mądry. Dla Twej mądrości Manchesterowskiej to można maksymalnie tyle świeczek zapalić. I to szkoda ognia. :wink:
Rossi pisze:W jakim sensie Londyn i Liverpool rzadzą bo nie rozumie.
no jak nie rozumiesz drogi Rossi. Zaza włączył sobie Managera i jest happy. Ale po podpisie zrozum chłopca, najarał się chwastów i myśli że jest jakaś Shakira :lol:
Rossi pisze:Jeżeli chodzi o Ronaldo ok Ferguson jest zaślepiony to dlaczego Mourinho, Scolari i wielu innych trenerów jest pod wrażeniem gry Cristiano.
Ale Zaza nie jest i każdy z nich to imbecyl. Przecież Zaza mówi, że to cyrkowiec, nie ważne, że chciał go Real i Chelsea, Valencia toczyła batalię. Ważne, że Zaza mówi - on jest zły. I cały świat musi to zaakceptować. Czy to nie jest przejaw zidiocenia? ( nikomu nie ubliżając broń Cię panie Boże ).

Rossi pisze:Zamiast pokaż że wierzysz pokaż dlaczego nie wierzysz Twisted Evil
Ja w tej rozmowie nie widze nic złego chyba że masz zamiar startować na moda i nie chesz podpasci władzy Twisted Evil

Wazelinka, to chleb powszedni. Dziwne, że Rossi, Ja, Manumef i inni mają NORMALNE zdanie o United. Tylko Zaza podbudowany fartem Milanu skacze z radości jak by mu ktoś coś włożyłwybuchowego tam, gdzie inni zaglądać nie mogą ( a może mogą, ja nie wnikam ). Nie rozumiem najazdu na United. Coś Ci zrobili? Może kibice? Przegrałeś w zakładach? No powiedz, powiemy komu trzeba. Albo i nie, przecież znasz mafię, jak pisał Fieldy. To mamy już pakować łopatę do kopania grobu? :lol:

3WP //maestro

Wróć do „Anglia”