Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 29 wrz 2006, 23:59

Loczek pisze:Są przeciętni w lidze.

Akurat Seedorf był ostatnio motorem napędowym Milanu, a Maldini do czasu kontuzji był jednym z lepszych w Serie A na swojej pozycji.
Loczek pisze: To co osiągnęli to jedno, to co grają to drugie.

Cannavaro także dobre okresy przeplata z średnio udanymi w Realu, więc o co chodzi ?

Loczek pisze:Ciekawe ile z tej biografi prawdziwego piłkarstwa, a ile sprzedanego meczu i kupionych pucharów, odznaczeń, medali. To już sam oceń
Poza tym, trochę trudno porównywać. W Manu jest fala graczy młodych, w Milanie ... mogli by być ich ojcami Ale i takich piłka potrzebuje. Miło się patrzyło jak Stam wysiadał po 60 minutach spotkania.
A mimo to dalej zachodzą niż MU w Europie.To ci wielki nie fart Manchesteru.Aha, zapomniałem, to wielkie cuda i 'farty' Milanu.

Loczek pisze:Poza tym pisałem o Milanie. Fajnie tak patrzeć, jak dziadki z milanu nie wytrzymują kondycyjnie całego spotkania. To tak jakby zaczęli się bzykać i w połowie zapomnieli że nie mają erekcji Co do Thurama - pogra rok, góra dwa i emerytura. Ale gra na poziomie. A taki Stam ... Słychać na meczu jak mu kości strzelają.
Miałeś pisać o piłkarzach Milanu, nie Ajaxu.Zresztą dobry masz słuch, ciekawe czy Rio w jego wieku da radę hasać od pola karnego do pola karnego po prawej stronie ? Pamiętaj, że to nominalny środkowy obrońca.
Loczek pisze:Na dzień dzisiejszy? Chyba pokzaywali, bo pokazywać to mogą jedynie zdjęcia rendgena swoim terapeutom. Tabletki na reumatyzm to towar wiodący w Mialnie. Trener do nich - na jakiej pozycji grasz? A oni - Zaza zazazaza...zapomiałem

...a Edwin dostał powołanie do kadry U-21 Holandii.

Wiem, ze starasz sie ladnie zartowac, ale czasami przeginasz, generalizujac, ze Milan to dziadki.Dziadki pokazaly miejsce w szeregu United.Jezeli napiszesz, ze bylo to dawno i nie prawda, to zauwaz, ze Milan jest w ostatnich latach srednio jedna z najwyzej dochodzacych druzyn w LM, czego niestety nie mozna powiedziec o United.A szkoda, bo mam szacunek do tego klubu.
Loczek pisze:Przy transferach. Nie sądzisz chyba, że ktoś by był zainteresowany ściągnięciem Seedorfa, czy Stama? Chyba nie. Chyba, że jakiś Bolton, Siena, czy Middlesbroug. Oni lubią strzelające kości na boisku. Ooo tak Cytat:

Znow omawiasz gracza Ajaxu...

Seedorf uwierz mi, ze zrobilby robote na tej Waszej lewej stronie, widze, ze wychodzac z Twojego zalozenia, trzeba skreslic Giggsa, bo jest juz po 30-stce...
Loczek pisze:Tylko Zaza podbudowany fartem Milanu skacze z radości
:(

W sumie sie przyzwyczailem, ze co wloskie - to 'fuksiarskie' czy 'fartowne'.

Rossi pisze:To może noty Liverpoolu za styl ja pierwszy
19,5*20*19*19,5*19 kurde troche telemark zachwiany
Guzik mnie to obchodzi że Pool gra ładniej czy nie to jest piłka choć połaczenia piękna z wynikami jest cudne narzie Liverpool do tego nie doszedł

Mam podobnie zdanie... Milan jakby nie gral a bedzie wygrywal bede szczesliwy :).

Loczku, ja tylko chcialem odpisac na kwestie, w ktorych nie do konca sie zgadzam, pamietaj, ze moj post nie ma charakteru zlosliwego, czy obrazajacego Ciebie czy MU.Poprostu te najazdy na Milan lekko mnie zniesmaczyly.Pozdro.

Wróć do „Anglia”