Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 30 wrz 2006, 14:04

Przed nami kolejny mecz Premiership. Tym razem zmierzymy się z Charltonem- drużyną której pod żadnym pozorem nie można zlekceważyć. Nasi Rywale w swoim składzie mają między innymi Darena Benta czy Hasselbainka, którzy doskonale potrafią wypunktować choćby jeden błąd w obronie rywala.

Bardzo ciekawi mnie jak dziś wyglądać będzie zestawienie naszej defensywy. Jeszcze trzy dni temu wydawało mi się, że nie ma najmniejszych szans na grę Gallasa w dzisiejszym meczu, a tu nagle powołanie :shock: Jednak mimo wszystko sądzę, że Wenger pozwoli mu nieco odpocząć a na Jego miejsce wejdzie Hoyte (oby nie popełnił żadnego błędu :pray: ). Więc najprawdopodobniej nasza defensywa wyglądać będzie tak:

Eboue---Toure---Djourou---Hoyte

W środku pola zapewne większych zmian nie zobaczymy. Od pierwszych minut powinniśmy zagrać zestawieniem

Hleb---Cesc---Gilberto----Rosicky

Ewentualnie w miejsce Białorusina wskoczyć może Ljungberg, ale według mnie Wenger powinien wpuścić Freddiego dopiero na drugą odsłonę meczu.

To samo tyczy się ataku- najprawdopodobniejsze jest ustawienie Adebayor---Henry lub Van Persie---Henry.

Wróć do „Anglia”