FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: iceald » 30 wrz 2006, 20:51

Żyguś - Ale my to wiemy. Jeżeli chcesz się już wypowiadać na jakiś temat to postaraj się pisać coś więcej niż dwuzdaniowe stwierdzenia. A i przeczytanie kilku poprzednich stron wątku by nie zaszkodziło. Jedno i drugie nie boli a zdecydowanie pomaga - przynajmniej inni nie będą cię uważać za jakąś pojawiającą się na chwilę anomalię - bo Moderacja czuwa :twisted:.

Za trochę więcej niż godzinę mecz z Bilbao :arrow: Barca to zdecydowany faworyt; co prawda statystyki 13 ostatnich spotkań to 6 zwycięstw Barcy, 3 remisy i 4 zwycięstwa Athletic ale na dzień dzisiejszy Bilbao to raczej kandydat do spadku niż do walki o puchary. Chociaż, co ciekawe w zeszłym sezonie ani razu nie udało się nam wygrać z Baskami - najpierw remis 1:1, a w ostatniej kolejce sezonu porażka 3:1. Pora znowu zgarnąć 3 pkt na San Mames, bo rywale tylko czekają na nasze potknięcie.
Ciekawe, kto dziś zagra na szpicy w miejsce kontuzjowanego Eto'o :arrow: gazety podają, że najprawdopodobniej będzie to Ronaldinho. Ja osobiście chętniej zobaczyłbym w wyjściowym składzie Gudjohnsena, wreszcie można by było zobaczyć ile tak naprawdę będzie wart grając od pierwszej minuty a nie wchodząc jako joker na końcówki spotkań. Do tego Ronaldinho w obecnej formie nie bardzo mnie przekonuje do gry :? Możliwe, że przydałaby mu się ławka na jeden czy dwa mecze.

Aha, i jeszcze w kwestii Savioli :arrow:
Bienias pisze:Reasumujac chodzi mi tylko o to ze Saviola jest jednak zawodnikiem Dumy Katolonii i nalezy go wspierac i patrzec na niego przez pryzmat formy pilkarskiej a nie innych czynnikow poza boiskowych
A nie sądzisz, że równie dobrze można by powiedzieć, że Saviola jako zawodnik Dumy Katalonii powinien ją wspierać nie tylko przez pryzmat stanu swojego konta :?:

Wróć do „Hiszpania”