Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 30 wrz 2006, 21:03

Kolejne zwycięstwo w Premiership i powoli zaczynamy odrabiać stratę po słabszym starcie :majkel:

Mecz stał na dobrym poziomie- szybki, stosunkowo wyrównany a i bramek nie zabrakło. Zaskoczył mnie trochę nasz wyjściowy skład- Wenger wprowadził spore zmiany. Największą było chyba wprowadzenie Freddiego na lewą stronę, w miejsce Rosicky'ego, a na prawej wystąpił Hleb. Zestawienie lini defensywnej też mnie zaskoczyło- głównie dlatego, że od pierwszych minut zagrał Gallas. Hoyte na lewej :? Nie rozumiem dlaczego Arsene ciągle na niego stawia, przecież on nie nadaje się do gry w Arsenalu. Sporo błędów, akcja po której padła bramka dla Charltonu była przeprowadzana właśnie Jego stroną, o czerwieni (której nie dostał tylko ze względu na ślepego sędziego) nie wspominając :? Cieszy mnie wysoka forma Van Persiego- 2 bramki z czego jedna przepiękna 8) Bardzo dobre zawody rozegrał również Henry, Hleb oraz Cesc. Gallas czyścił prawie wszystko. Nic innego mi nie pozostaje jak tylko wierzyć, że utrzymamy tę formę do końca sezonu :wink:

Wróć do „Anglia”