Dla mnie fakt jest jak strona oficjalna podaje, ze Saviola zarabia 5 mln a zaproponowano mu 3. To Jest fakt. A opinie sa opinaimi wg. ciebie i wielu innych Argentymczyk zarabia cholernei wielkie pieniadze, ale tak naprawde nikt nie potrafi okreslic zblizonej kwoty...Niggaz pisze:Ja ciągnę swoją bajkę a Ty swoją ignorując wszelkie fakty i opinie
Tak samo moge napisac, ze Roni zarabia 14 mln, choc nie mam dowodow, ale moge tak twierdzic bo kto mi to udowodni, ze jestem kłamczuchem...
To jest zblizona suma, ale mowi sie o kwocie 2,8 do 3,2 za sam kontrakt +premie za wystepy i bramki...Niggaz pisze:Saviola z tego co się pisało za czasów Gasparta zarabi 3 mln euro.
Chyba sam w to nie wierzysz, po akcji kontrakty 5-letnie to raczje to mało prawdopodobne. Jasne, ze po poczatku kadencji Laporty Saviola miał jeden z najwyzszych, bo czesc zawodników sie pozegnało z Barca w pierwszym sezonie, a reszta w drugim...Niggaz pisze:Tak czy inaczej te 3 mln euro Javiera to jedna z najwyższych pensji w zespole.
Jednak patrzac na kadre Barcy czyli 22-25 zawodnikow, to masz racje to jeden z naj.
Niggaz pisze:Ronaldinho do niedawna zarabiał również 3 mln euro, ale nie wiem czy nie dostał podwyżki.
Z tego co pamietam to było to w granicach 3,5 - 3,9 mln eruo... Dostał podwyzke i teraz probno, bo tak jak piszesz pewnosci nikt nie ma zarabia ponad 6Niggaz pisze:Wystarczy na jeden moment włączyć myślenie, aby jasne stało się, że nikt w Barcelonie nie podpisze z Ronaldinho kontraktu na 14 mln euro.
Jasna sprawa. Ronaldinho przez ostatnie lata strzelił ogrom bramek i zaliczył mnóstwo asyst
Saviola nie miał złego poczatku i grał dobrze, a wtedy walka na pozycji napastnika była przeogromna Kluiv, Rivaldo, Garcia, Giovanni(epizod) czy LUCHO i w koncu Ronaldinho, jedyne czego wtedy btrakowało to tytułow.Za to Saviola, który przez 3 lata nie grał w ogóle nie musi się obawiać cięcia bo przecież nie grał źle!
Ogólnie widzę, że ciężki żywot będzie z Tobą na forum. Teraz Saviola będzie grał często i będzie strzelał bramki a Ty po każdym takim meczu będziesz forsował opinię, że jest boski i nie mają racji Ci, którzy się go czepiają.