Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 02 paź 2006, 16:04

Nie było mnie tu długo... chyba nadszedł czas by przerwać milczenie...

Co mecz to Inter gra gorzej. Po pierwszej połowie SuperCoppa chciałem wywalić na zbity... poprostu chciałem odejścia Manciniego. Ostatecznie wygrali ten mecz, ale zdania nie zmieniłem. Po meczu z Fiorą myślałem, że się myliłem, a po meczu z Romą już prawie w to uwierzyłem. Jednakże to co oni zrobili z Bayernem i wczoraj z Cagliari woła poprostu o pomstę do nieba. Gramy na 2 DM, a tracimy chyba najwięcej bramek w lidze, a przynajmniej o wiele za dużo. Do tego całkowity brak zaangażowania u większości zawodników dobija mnie całkowicie. W tym momencie zgłaszam protest. Dopóki Mancini będzie siedział na ławce trenerskiej Interu nie oglądam ich. Szkoda nerwów. Tylko, że z drugiej strony dzisiaj przeczytałem ewentualnych następców Mancio... Ranieri i Eriksson :roll: nie ma na rynku trenerskim lepszych szkoleniowców? Wydajemy rocznie chyba więcej niż sam Romek, a nei stać nas na trenera z prawdziwego zdarzenia? Życzę Manciniemu jak najlepiej, ale gdzie indziej. Ja mówię stanowcze NIE dla jego pracy.

Wróć do „Włochy”