ANTYPATIE

Awatar użytkownika
Don Ilien
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Don Ilien » 02 paź 2006, 19:43

Myśle, ze warto odświeżyc ten temat, gdyz jest dosyc ciekawy.
Moje Antypatie to:
:arrow: PSG (Potocznie znane jako PDSG badz Pedo Sado Gay) - zewzgledu na to iz kibicuje L'OM nie moze byc inaczej. Moja niechec do PSG to głównie niechec do kibiców tego klubu. Wsród kibiców Paryżan nie trudno o znalezienie rasistów i faszystów. To jeden z niewielu klubów w którym kibice biją sie miedzy sobą :lol: Poza tym gra tam kilku zawodników, których niezbyt wysoko sobie cenie.
:arrow: Lazio Rzym - następny faszystkowski klub. Gesty sieg heil, swastyki etc. wzbudzają u mnie niechcec do owego klubu. Poza tym nigdy ich nie lubiłem (raczej ich stylu), a zapoczotkowane to zostało gdy grali pare sezonów temu w LM.
:arrow: Beckham - mimo, iz kiedys był niezłym piłkarzem, mimo, iz bardzo dobrze bije rzuty wolne. Jednak jego gwiazdorstwo przy kiepskiej gry ostatnimi laty pogarsza jego wizerunek w moich oczach. Takze czesto bardzo brutalnie i chamsko fauluje.
:arrow: Legia Warszawa - klub, którego wstydzi sie cała Polska.
:arrow: Rep Niemiec - jako polak nigdy ich nie lubiłem. Po ostatnim mundialu jeszcze bardziej.
:arrow: Eric Cantona - niby wychował sie w Marsyli, niby fan ale...jak przychodzi co do czego to pokazuje 'swoją miłosc' do klubu.
:arrow: Sebastian Mila - moze nie taka antypatia raczej pośmiewisko.
:arrow: Materazzi - za całkoształt.
Mam nadzieje, ze o nikim nie zapomniałem.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”