Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post autor: Baqu » 03 paź 2006, 16:13

Specjalny pokaz serialu 'Lost'

Tysiące fanów popularnego serialu "Zagubieni", którzy są mieszkańcami Waikiki na Hawajach, zostało nagrodzonych przez twórców serii (serial powstaje właśnie na Hawajach) i zaproszonych na specjalny, przedpremierowy pokaz gotowego już materiału do trzeciej części "Zagubionych".

Pokaz odbył się w sobotę, 30 września. Cała ekipa "Zagubionych" przybyła na specjalny pokaz. Zorganizowano małą uroczystość, a aktorzy spacerowali nawet po czerwonym dywanie.

Przypomnijmy, że premiera trzeciego sezonu "Zagubionych" w USA odbędzie się w środę, 4 października.

Jak wynika z informacji zamieszczonych na stronie stacji telewizyjnej ABC w premierowym odcinku trzeciej serii zaczną wyjaśniać się niektóre wątki. W pierwszym odcinku trzeciej serii Jack, Kate i Sawyer zaczynają odkrywać przeciwko czemu tak naprawdę stają jako więźniowie 'Innych'.

Zanim pierwsi widzowie zobaczyli pierwszy odcinek z nowej części, zostali poproszeni przez producentów o zachowanie fabuły serialu w tajemnicy, aż do czasu premiery w amerykańskiej telewizji.

"Wierzcie w to lub nie, ale takie rzeczy nie zdarzają się na co dzień. Nie jestem do tego przyzwyczajony, ale bardzo mi to odpowiada. Nigdy nie byłem na żadnej premierze w Hollywood, ale nie wyobrażam sobie żeby były lepsze od tej tutaj" - powiedział Terry O'Quinn, serialowy Locke.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”