pisząc, że raczej nie wygra, mam na myśli, ze ... raczej nie wygra - czego tu nie rozumiesz ? nie znasz pojęcia "raczej" ? .. ApokalipsaMartinho pisze:Uwazasz ze jak powiedziales ze raczej Wisla nie wygra to dajesz nam 50%? Bo na to wychodzi w twojej wypowiedzi. Raczej nie wygramy to naczy chyba ze jest niewielka a nawet znikoma szansa na zwyciestwo.
to co jest napisane w słownikuMartinho pisze:A co rozumiesz pod slowem solidne?
fieldy pisze:zobaczymy, kto był blizszy prawdy. Ja z moim: "raczej nie wygracie", czy ty, z twoim: "na pewno nie stracimy punktów",
takie usprawiedliwienie na zapas ?Marco pisze:I nawet jesli tam Wisła nie wygra zadnego meczu, to w tym sezonie nie musimy (kibice Wisły) sie za nią wstydzic jak przez ostatnie lata.
podobnie mówili kibice Amiki, gdy ta awansowała do fazy grupowej.
Też mówili, że uratowali honor polskiej piłki, że nawet jak nie awansują - to i tak dużo osiągnęli ... po meczach mówili już co innego, ba - wstydzili się porażek po 0:5, czy 0:3.
Nie mówie, że Wisła przegra tak wysoko wszystkie mecze, tylko, że mówienie, ze wstydu nie będzie - może czasem sie okazać błedne.
Życie wszytsko zweryfukuje.
chyba logicznym jest, ze po poznaniu grupowych rywali trwa dyskusja o szansach na awans?Marco pisze:Wy juz wyrokujecie na co nas stać,
ja osobiście bym nie chciał, bo :Marco pisze:chcielibyście by Wisla ciulała punkciki za pozostale kluby z ligi, zeby znow 3 miejsce dawało puchary. Niech sie wkoncu wezmą za gre inne zespoly chocby na poziomie zblizonym do Legii (pomimo wpadek ostatnio) i Wisły, ktore to jako jedyne cos robią w kwestii poprawienia rankingu.
- i tak w otwartym kanale pokazywac nie bardzo chcą
- żal patrzeć na popisy Lecha, Wisły P. czy Legii