Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 03 paź 2006, 23:52

Martinho pisze:Uwazasz ze jak powiedziales ze raczej Wisla nie wygra to dajesz nam 50%? Bo na to wychodzi w twojej wypowiedzi. Raczej nie wygramy to naczy chyba ze jest niewielka a nawet znikoma szansa na zwyciestwo.
pisząc, że raczej nie wygra, mam na myśli, ze ... raczej nie wygra - czego tu nie rozumiesz ? nie znasz pojęcia "raczej" ? .. Apokalipsa :badziewie:
Martinho pisze:A co rozumiesz pod slowem solidne?
to co jest napisane w słowniku
fieldy pisze:zobaczymy, kto był blizszy prawdy. Ja z moim: "raczej nie wygracie", czy ty, z twoim: "na pewno nie stracimy punktów",
Marco pisze:I nawet jesli tam Wisła nie wygra zadnego meczu, to w tym sezonie nie musimy (kibice Wisły) sie za nią wstydzic jak przez ostatnie lata.
takie usprawiedliwienie na zapas ?
podobnie mówili kibice Amiki, gdy ta awansowała do fazy grupowej.
Też mówili, że uratowali honor polskiej piłki, że nawet jak nie awansują - to i tak dużo osiągnęli ... po meczach mówili już co innego, ba - wstydzili się porażek po 0:5, czy 0:3.
Nie mówie, że Wisła przegra tak wysoko wszystkie mecze, tylko, że mówienie, ze wstydu nie będzie - może czasem sie okazać błedne.
Życie wszytsko zweryfukuje.
Marco pisze:Wy juz wyrokujecie na co nas stać,
chyba logicznym jest, ze po poznaniu grupowych rywali trwa dyskusja o szansach na awans?
Marco pisze:chcielibyście by Wisla ciulała punkciki za pozostale kluby z ligi, zeby znow 3 miejsce dawało puchary. Niech sie wkoncu wezmą za gre inne zespoly chocby na poziomie zblizonym do Legii (pomimo wpadek ostatnio) i Wisły, ktore to jako jedyne cos robią w kwestii poprawienia rankingu.
ja osobiście bym nie chciał, bo :
- i tak w otwartym kanale pokazywac nie bardzo chcą
- żal patrzeć na popisy Lecha, Wisły P. czy Legii

Wróć do „Puchary Europejskie”