a to Amika ma kibiców??fieldy pisze:takie usprawiedliwienie na zapas ?Marco pisze:I nawet jesli tam Wisła nie wygra zadnego meczu, to w tym sezonie nie musimy (kibice Wisły) sie za nią wstydzic jak przez ostatnie lata.
podobnie mówili kibice Amiki, gdy ta awansowała do fazy grupowej.
Też mówili, że uratowali honor polskiej piłki, że nawet jak nie awansują - to i tak dużo osiągnęli ... po meczach mówili już co innego, ba - wstydzili się porażek po 0:5, czy 0:3.
nie obchodzi co mowili kibice Amiki, jak sobie wyobrazali nie wiadomo co po tym awansie to potem bardziej ich zabolało bo liczyl sie dla nich zapewne tylko wynik nic wicej
Poza tym ja mam inne spojrzenie na sprawy czysto sportowe i dla mnie nie jest powodem do wstydu porazka 0:5 po walce ale porazka 0:5 bez walki i gry bez ambicji. czy mam sie wstydziec porazki z Barceloną 2:3, Realem 0:2, Lazio 1:2. Parma 1:1??? nie bo wiem ze pilkarze walczyli.
Poza tym nie ma tu zadnego usprawiedliwienia na zapas, jak ktos jest mądry to widzi jak gra Wisła i na co ja stać. a to ze ktos zyje jakimis tam wspomnieniami i wyobraza sobie kim to Wisła nie jest w Europie to dobrze o nim nie swiadczy.