Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 04 paź 2006, 12:22

Martin Pellegrino pisze:Hmm... trochę to tak jakby powiedzieć, że grając czterema napastnikami nie strzelimy dużo bramek.
Czy jeżeli wystawisz 5 napastników masz gwarancje, że strzelą więcej niż jeden napastnik? Nie. Jeżeli drużyna jest dobrze ustawiona to nawet gra z jednym napastnikiem może być wydajniejsza od gry 5. Defensywni pomocnicy powinni zabezpieczać obrońców, rozbijac akcje przeciwnika, a w przypadku gry bez klasycznego rozgrywającego(tak jak Inter) powinni kreowac gre. Choc dla mnie to podzial na defensywnych i ofensywnych w dzisiejszej piłce się zamazuje, bo jest niewielu zawodników na świecie, których trener zwalnia z pracy w defensywie. Wole termin środkowi pomocnicy. Także gra nawet 5 DM ni gwaranyuje Ci czystego konta, bo zawsze bład może popełnić obrońca lub bramkarz. Jeszcze jedno duet Cambiasso - Vieira, który miał byc podpora Interu, do tej pory miał okazje grać razem w 2 meczach oficjalnych. Trzeba im dac troche czasu.
Martin Pellegrino pisze:Nawet w Coppa Italia zostaniemy zneutralizowani przez Juventus
Chyba nie w tym sezonie.

Co do Vieiry i jego głupich kartek. Z tego co pamietam został ukarany finansowo i na pewno został pouczony także przez trenera. Nie doszukujmy się jakiś spisków, bo tak na prawde nie mamy pojecia jakie tak na prawde sa relacje między Mancinim a zespołem. Podejrzewam że Moratti jest bliżej drużyny niż Ty i gdyby widział cos niepokojacego już dawno by zainterweniował. Jedyne co wzbudza u mnie niepokoj poza kontuzjami, to cechy wolicjonalne prezentowane przez niektórych graczy w ostatnich dwóch meczach.
Martin Pellegrino pisze:Massimo... proszę... zwolnij go.
Nie słyszy Cię. Głośniej.

Wróć do „Włochy”