-Emilian Dolha: Tu muszę przyznać, że było to dobre posunięcie Dana Petrescu. Rumuński goalkeeper wygryzł Pawełka szykowanego na następcę Majdana
-Hristu Chiacu: Wyróżnił się tylko golem z FC Sevilla i na tym kończy się wyróżnienie tego grajka
-Norbert Varga: Nie widziałem go zbyt często z prostej przyczyny-nie pojawał się na boisku co mówi samo za siebie
Oceniałem tylko graczy z Rumunii ściągniętych do Wisły albowiem jest to potwierdzenie mojej tezy. Kończąc temat Petrescu na jego plus należy zapisać dobre przygotowanie fizyczne Wiślaków. Drugą sprawą jest to, że Cupiał postąpił bardzo nieprofesjonalnie zmieniając trenera nie dając mu pokazać pełni jego możliwości.
Moim zdaniem Rogerowi potrzebny był taki zimny prysznic w postaci ławki rezerwowych, żeby zrozumiał, że nie jest świętą krową i musi grać na wysokim poziomie aby być podstawowym graczem Legii. Nie wy6jście w pierwszej 11-stce chyba nieco podziałało na ambicje BrazylijczykaZico_FCI napisał:
Dobrze, że na ławkę został posadzony Roger
Ja odniosłem wczoraj wrażenie, że właśnie po wejściu brazylijczyka Legia się ożywiła. Roger moim zdaniem jest piłkarzem lepszym i w wyższej formie, choć nie szczytowej.