Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
carlitos
Niereformowalny :/
Reputacja: 0

Post autor: carlitos » 06 paź 2006, 8:09

akie Villareal jest klubem, który w ostatnim sezonie grał w półfinale Champions League, czego Atletico nie osiągnęło od... Rolling Eyes Nie wiem czy kiedykolwiek osiągnęło Razz Jak byś mógł to mnie oświeć Laughing
Owszem ale również nie zakwalifikowało się do edycji 2006/2007 CL
Wydaje mi sie ze tu nie tyle chodzi koledze o sile ognia czy ostatnie osiagniecia, tylko o wielkosc klubu, bo taki Villarreal to bardzo maly klub z malego miasta, w dodatku o srednich mozliowsciach finansowych ( troche sie to ostatnio zmienilo ). W dodatku kibicow Atletico jest duzo wiecej niz w.w. Dodatkowo o wielkosci klubu swiadczy jego historia co nie watpliwie moze sklonic do nazwania tych klubow gwnianimi, chociaz ja osobiscie sie do tej opini nie przychylam, ale wiem o co koledze chodzi.
Prawda jest taka, że Villarreal nigdy nie przekroczy pewnego poziomu. Wydaje mi się, że osiągneli szczyt swoich możliwości. Futbol w małym mieście nigdy nie będzie mógł się równać z piłką kopaną w wielkich miastach.
Wg mnie nigdy Villarreal nigdy nie osiągnie poziomu Barcelony. Jednak to nie znaczy, że nie jest lepszy niż np Osasuna mimo iż Pampeluna to duże miasto
pozdrawiam

Wróć do „Hiszpania”