Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 06 paź 2006, 18:48

14 października o godzinie 13.45 Manchester United zagra na wyjeździe z Wigan Athletic. W poprzedniej kolejce podopieczni Sir Aleksa Fergusona wygrali z Newcastle United 2:0 i powrócili na fotel lidera.Czy są w stanie teraz to powtórzyć? Myślę, że tak. Co prawda Czerwone Diabły trzymają nas w napięciu grając słabsze mecze, które powinni spokojnie wygrywać. Jednak patrząc na ostatni mecz i okazje jakie mieli do strzelenia bramki, do sukcesu mało brakuje. Musimy poprawić skuteczność i będzie cacy.Chłopaki potrafia zagrac naprawde ładnie, kombinacyjnie tak zeby nawet Jacek Gmoch na swojej plaźmie sie pogubil 8) Jeśli chodzi o atak to zagrać powinni Ole i Cris, Wayne na boisku czasem nie istnieje ale chyba trzeba dawać mu szanse aby powrócił do swojej optymalnej formy...

Natomiast 17 października o godzinie 20.45 Manchester United w ramach 3. kolejki Champions League zagra u siebie z Kopenhagą.
Mam nadzieje, że Giggs będzie grał. Jest potrzebny zespołowi. :rydzyk: Powinnien grać Evra. Może Kuszczak dostanie szanse :think: ManU musi być skoncentrowany i mam nadzieje że gra przed własną publicznoscią doda im skrzydeł.Duńczycy przyjadą się bronic, to jest bardziej niż oczywiste, ale i tak można ich zabiegac na 'śmierc' pewnie w godzine :pogrzeb: , a potem rywale oddychają rękawami i bedziemy mieli co pokazać. Niektórzy piszą że ManU to szpita. Faktycznie, ale szpital w którym rodzą się coraz to nowe gwiazdy :peace:

Wróć do „Anglia”