carlitos napisał:
Oceniałem tylko graczy z Rumunii ściągniętych do Wisły albowiem jest to potwierdzenie mojej tezy.
Inaczej. Oceniasz tylko wyrywek działalności transferowej Dana Petrescu, by pasował do tezy.
skoro tak to rozumiesz. Nie staram się pokazać, że Petrescu dokonał samych beznadziejnych transferów
Artur Jędrzejczyk. Wyróżnił się nieporadnością. Na tym kończy się wyróżnienie tego grajka - beznadziejny transfer.
Czy ja zaprzeczam?
Rumuńska Wisła Rolling Eyes
i hiszpanski Liverpool. A dokladnie chodzilo o to ze Petrescu zrobil w Krakowie rumunska kolonie
"7 odrzut pomarańczy Kubańskich" jak to mówi Bobo Kaczmarek Laughing nie uwazam Bobo za genialnego trenera i nie za bardzo wiem o co chodzi w tym cytacie
Głupio piszesz jesli uważasz że Rumuński trener = Rumuński zaciąg - bo gdyby Dan miał fundusze to może by patrzył w kierunku np. Uzbekistanu - kto wie - wszystko kosztuje Krzywy Bo jeśli On sciagna tak słabych piłkarzy i to za darmo to powiedz czemu Wisła nie przegrała w lidze pod jego okiem ? W tym momencie Petrescu z kontem = 0, sprawił że Legie wygląda jak beniaminek Krzywy
Rumunski zaciag dlatego ze Petrescu nie zna polskiego rynku transferowego a zna rumunski. A wygrywala cala Wisla to powiedz mi w takim razie rumuna ktory sprawdzil sie w Wisle oprocz Dolhy ktorego juz zaliczylem in plus. Nie neguje bledow transferowych Legii. Ale raczej nie mam ochoty ogladac Rumunskiej Wisly. I za przeproszeniem z dupy wyjety argument ze nie mial budzetu na transfery bo chocby taki Varga nie byl sprowadzony za darmo.
Zresztą chyba tylko Edson sprawia że te zaciągi Legia nie wyglądaja tragicznie. I nie pisz mi "pierwszy sezon" bo zazwyczaj nowy piłkarz wymiata na poczatku - potem już sie odniego czegoś wymaga .. A np. Roger teraz gra jak średniak. Ba czasem irytuje swoją grą. Elton - nie ma tematu - choc trzeba przeznać że wspołpraca z Jańczykiem na Koronie mu wychodziła jak zauwazył "Wieszczu" - tylko jeśli Włodarczyk nie strzelał to Elton co robi ? pij ! a co jeszcze ? Sam widzisz - Alcantara ['] nie wiem co to miało być. Chyba w droga do Warszawy troche kilo mu przybyło. Radović - gdyby nie to że walczy był by nie potrzebny. Edson i ostatnio Dick cos pokazują. O Juninorze nie pisze bo za wcześniej. Pokazał już co nie co ale Claudio Milar z Pogoni też pokazywał Krzywy Szkoda tylko że Wdowczyk znów pewnie zaufa jakiemuś "najemnikowi" jak Bury lewa nogą może krawaty wiązać, tylko trzeba na niego stawiać.
Bury mial juz niejeden slaby mecz. Roger znacznie ozywil poczynania Legii w meczu z Wisla. Alcantara nieporozumienie. Elton tragicznie nie gra ale nie tego sie spodziewalismy. Ale rownie dobrze mozna by pisac ze Bury to nie wypal bo jak narazie wiecej ma meczow slabych niz dobrych
pozdrawiam Carlitos