Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 07 paź 2006, 11:01

Niggaz pisze:Brylancik idź się pofrustruj na rm.pl. Tam często piszą takie śmieszne/debilne teksty jak ten Twój ostatni. Ewentualnie zanim wyjdziesz możesz mi jeszcze odpisać co jest dziwnego w polityce transferowej Barcelony bo uciekłeś dość szybko wtedy i wciaż nie wiem
Cały czas próbujesz udawadniać że np Henry, Pirlo czy ktokolwiek inny nie zasługuje na nagrodę dla najlepszego piłkarza, jednocześnie sugerując ze powinien być nim Eto'o. Jeśli uważasz że Henry miał kiepski sezon to czym były spowodowane te wszystkie podniecenia na forach Barcy i nie tylko jak było "niemal pewne" że Titi przejdzie do blaugrany? Fakt jest taki że 3 bramki na jednej, tak wielkiej imprezie to bardzo dobry bilans i Henry zasługuje na tą nagrodę.

Co do polityki transferowej Barcelony to nie mówię że jest dziwna (napisałem później że źle to ująłem) tylko że nie czas jeszcze jej oceniać bo chyba jak sam wiesz na początku Pereza wychwalano pod niebiosa za sukcesy drużyny a teraz jak jest każdy wie. Poczekamy zobaczymy...
Brylancik idź się pofrustruj na rm.pl.
Argument godny kibica Barcelony. Nie masz na co najeżdżać - najeżdżaj na fioletową stronkę. Nic tylko pozazdrościć.
Niggaz pisze:Ewentualnie zanim wyjdziesz możesz mi jeszcze odpisać co jest dziwnego w polityce transferowej Barcelony bo uciekłeś dość szybko wtedy i wciaż nie wie
Wiesz, istnieją też inne rzeczy, nie tylko forum. Lubisz siedzieć przed kompem 20 godzin dzienniem twoja sprawa. Są takie rzeczy jak szkoła czy nawet życie prywatne, nie mówiąc juz o maturze...

Spadam poflustrować się na rm.pl cya

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”