W którym miejscu napisałem, że Henry miał kiepski sezon? Ogarnij się. Pisałem, że nic nie pokazał na Mundialu. Na Mundialu. Na Mundialu. Ile razy mam to jeszcze powtórzyć, abyś zrozumiał?brylancik pisze:eśli uważasz że Henry miał kiepski sezon to czym były spowodowane te wszystkie podniecenia na forach Barcy i nie tylko jak było "niemal pewne" że Titi przejdzie do blaugrany?
To jak nazwiesz w takim razie swoje frustrackie, pseudoironiczne wypociny? Ja bronię tylko i wyłącznie jednego zawodnika używając przy tym rzeczowych argumentów a Ty wpadasz i wypisujesz takie idiotyzmy. Spójrz na siebie. Jeżeli się nie boisz oczywiście.brylancik pisze:Argument godny kibica Barcelony. Nie masz na co najeżdżać - najeżdżaj na fioletową stronkę. Nic tylko pozazdrościć.
brylancik pisze:Wiesz, istnieją też inne rzeczy, nie tylko forum. Lubisz siedzieć przed kompem 20 godzin dzienniem twoja sprawa. Są takie rzeczy jak szkoła czy nawet życie prywatne, nie mówiąc juz o maturze...
Dziwnym trafem wtedy miałeś czas odpisywać gdzie indziej na inny temat więc nie odwracaj kota ogonem.
Ciao :*