Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 07 paź 2006, 11:05

brylancik pisze:eśli uważasz że Henry miał kiepski sezon to czym były spowodowane te wszystkie podniecenia na forach Barcy i nie tylko jak było "niemal pewne" że Titi przejdzie do blaugrany?
W którym miejscu napisałem, że Henry miał kiepski sezon? Ogarnij się. Pisałem, że nic nie pokazał na Mundialu. Na Mundialu. Na Mundialu. Ile razy mam to jeszcze powtórzyć, abyś zrozumiał?
brylancik pisze:Argument godny kibica Barcelony. Nie masz na co najeżdżać - najeżdżaj na fioletową stronkę. Nic tylko pozazdrościć.
To jak nazwiesz w takim razie swoje frustrackie, pseudoironiczne wypociny? Ja bronię tylko i wyłącznie jednego zawodnika używając przy tym rzeczowych argumentów a Ty wpadasz i wypisujesz takie idiotyzmy. Spójrz na siebie. Jeżeli się nie boisz oczywiście.
brylancik pisze:Wiesz, istnieją też inne rzeczy, nie tylko forum. Lubisz siedzieć przed kompem 20 godzin dzienniem twoja sprawa. Są takie rzeczy jak szkoła czy nawet życie prywatne, nie mówiąc juz o maturze...
:lol:
Dziwnym trafem wtedy miałeś czas odpisywać gdzie indziej na inny temat więc nie odwracaj kota ogonem.

Ciao :*

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”