Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 07 paź 2006, 11:44

Niggaz pisze:Napisałeś o tym, że źle się wyraziłeś. Stwierdziłeś, że chodziło Ci o zmienników co wciąż dla mnie jest niezrozumiałe i nie wyjaśniłeś pozostałych wątpliwości tylko w godzinach wieczornych napisałeś cos o UNICEF-ie na koszulkach z tego co pamiętam.
Czyli jednak minąłeś się z prawdą mówiąc
Niggaz pisze:Dziwnym trafem wtedy miałeś czas odpisywać gdzie indziej na inny temat więc nie odwracaj kota ogonem.

Jeśli chodzi ci o tych zmienników to miałem na myśli że nie zawsze będziecie mieć takich Messich, Iniest czy Dos Santosów. Ty się ze mną nie zgodziłeś z tego co pamiętam więc stwierdziałem że nie ma sensu pisać dalej, pozatym nie miałem już czasu.

Niggaz pisze:takim razie mógłbym się jeszcze przyczepić do Twojego posta o tych najlepszych piłkarzach. Możesz mi wytłumaczć o co Ci chodziło. Ja póki co wychodzę i pewnie będę jakoś wieczorem. Do tego czasu powinno się pojawić jakieś sensowne wytłumaczenie Rolling Eyes
Chodzi mi dokładnie o ten post ->
brylancik napisał:
A czy ty niggaz nie uważasz przypadkiem że to powinno tak wyglądać?

Bramkarz: Victor Valdes

Obrońca: Puyol

Pomocnik: Ronaldinho

Napastnik: Eto'o

Zawodnik: Eto'o

To chyba była by najbardziej obiektywna jedenastka, nie?
Bardziej niż Henry zasłużył Eto'o, ale i tak w konfrontacji z takimi nazwiskami jak -> (tutaj 75% nazwisk z tej śmiesznej listy) <- jest bez szans.
Niby czemu bardziej zasłużył? Sezon mieli obaj bardzo udany a Henry dodatkowo strzelił 3 bramki na mundialu i awansował do finału. Jak dla mnie tuta sprawa jest przesądzona. Później ktoś tam napisał że Pirlo powinien zostać najlepszym graczem a ty napisałeś że nie bo przez pół sezonu grał piach. Jakby jeszcze ktoś inny napisał że Essien ty byś napisał że w Chelsea nie gra jak w reprezentacji i tak można pisać o wszystkim i wszystkich. Trochę uogólniłem ale sam dobrze wiesz że by tak było. A jeśli nie oni to któryś z Barcelony nie? Pozatym nie pisałem tego zbyt serio...
Niggaz pisze:To jak nazwiesz w takim razie swoje frustrackie, pseudoironiczne wypociny? Ja bronię tylko i wyłącznie jednego zawodnika używając przy tym rzeczowych argumentów a Ty wpadasz i wypisujesz takie idiotyzmy. Spójrz na siebie. Jeżeli się nie boisz oczywiście.
Spojrzałem przed chwilą :o Muszę powiedzieć że od wczoraj niewiele sie zmieniłem (mam lekko przemęczone oczy po wypadzie na rynek :] )

Twierdzisz że bronisz jednego zawodnika używając rzeczowych argumentów. Widzę że postępujesz podobnie jak pan Kurski. Nalepszą obroną jest atak. Twoje rzeczowe argumentu to jest wyliczanie słabych punktów przeciwnikom. Henry zły bo strzelił tylko 3 bramki na mundialu a nie 6. Pirlo zły bo złapał formę dopiero na mundial. Eto'o dobry bo nie dali mu szans pokazać formy na mundialu (nie muszę chyba przypominać kto zawalił im w karnych decydujących o mundialu :lol: )

Swoją drogą to mnie też już tu dzisiaj nie będzie więc jeśli masz zamiar odpisywać to zrób to na PW lub w temacie Realu czy Barcelony, bo kanjpy przglądać mi się nie chce.

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”